Datum: 17-10-2021 - 02:04
12
dec
'19
Goed weer zorgt voor een drukbezochte en succesvolle Boeren Kerstmarkt bij Zorgboerderij de Hafakker in Noordwijkerhout. (foto')
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Goed weer zorgt voor een drukbezochte en succesvolle Boeren Kerstmarkt bij Zorgboerderij de Hafakker. (foto's)

Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk organiseerde op woensdag 11 december weer de populaire Boeren Kerstmarkt in Noordwijkerhout. Mede door het goede weer werd het dit jaar een zeer drukbezochte Kerstmarkt bij de Zorgboerderij en is het ook één van de grootste en meest veelzijdige van de Duin- en Bollenstreek. Er stonden rond de 60 kramen vol kerst- of streekartikelen...

waarvan veel zelfgemaakt. Daarnaast waren er volop activiteiten voor jong en oud, voor de kinderen was er o.a. ponyrijden op het terrein van de Boekhorstruiters, lekker springen op het springkussen, schminken, marshmallow's roosteren boven een vuurtje en spelletjes spelen in het grote kinderdorp. De volwassen bezoekers konden langs de vele goed gevulde kramen struinen, waarbij er dit jaar zelfs twee kerstmannen rondliepen.

Op het terras voor het winkeltje Appeltje-Eitje konden de bezoekers van de Kerstmarkt genieten van een hapje of drankje en genieten van verschillende muzikale optredens, maar ook kon men een gokje wagen bij het Rad van Fortuin met zijn vele mooie prijzen.

Algemene informatie Raamwerk
Raamwerk biedt ondersteuning en begeleiding op het gebied van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg. Onze doelgroepen zijn kinderen met meervoudige beperkingen en (jong)volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, in de Duin- en Bollenstreek. Het Centraal Bureau is gevestigd in Noordwijkerhout. www.hetraamwerk.nl

Foto's BON.