Datum: 09-08-2020 - 10:45
11
dec
'19
Moeder en dochter uit Noordwijkerhout winnen unieke Goede Doelen reis naar Zuid-Afrika samen met Nicolette van Dam bij de Postcode-Loterij.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Moeder en dochter winnen unieke Goede Doelen reis naar Zuid-Afrika samen met Nicolette van Dam bij de Postcode-Loterij.

Op 8 november plaatste Nicolette van Dam, als ambassadeur namens de Nationale Postcode Loterij, een oproep waarbij deelnemers aan de Postcode Loterij zich konden aanmelden om kans te maken op het winnen van een schitterende Goede Doelen reis naar Zuid-Afrika. Hierbij krijgen de uiteindelijke winnaars de kans om 2 projecten op locatie te bezichtigen...

De twee winnaars samen met een introducé uit Nederland reizen naar Zuid-Afrika om daar het werk van de Peace Parks Foundation en de Roger Federer Foundation met eigen ogen te zien. Daarnaast krijgen de winnaars VIP-toegang tot de tennis-wedstrijd tussen de internationale ambassadeurs van de Postcode-Loterij, Roger Federer en Rafael Nadal. Deze reis maakt ze niet alleen, maar met niemand minder dan ambassadrice Nicolette van Dam en 16 internationale deelnemers uit Engeland, Zweden, Duitsland en Noorwegen.

De deelnemers konden gratis meedoen, ze moesten alleen een hele goede motivatie er aan toevoegen waarom nou zij juist uitgekozen zouden moeten worden. Uit de meer dan 10.000 aanmeldingen kregen de 20 beste motivaties een mail dat men was uitkozen tot de laatste 20 kanshebbers.

Vervolgens kregen deze 20 mensen de opdracht om een filmpje van twee minuten maken waar ze hun motivatie verder moesten toelichten, ze mochten daarbij alles uit de kast halen om de jury daarmee over te streep te trekken om hun filmpje als leukste en origineelste te kiezen en te belonen met deze unieke Goede Doelen reis naar Zuid-Afrika.

Op woensdagmiddag 11 december maakte Nicolette van Dam op haar Instagram bekend dat Jeannette en Danique Vogels, moeder en dochter en beide eigenaressen van Bed & Breakfast De Raetskamer in Noordwijkerhout, met hun filmpje (klik hier) en motivatie de unieke reis naar Zuid-Afrika samen met Nicolette en nog twee andere prijswinnaars Cesar en Aurinke uit Nederland mogen gaan maken van 2 tot en met 9 februari 2020.

De dolgelukkige moeder en dochter krijgen daar in Zuid-Afrika een prachtig reis met een druk programma voorgeschoteld: VIP toegang tot tenniswedstrijd Nadal en Federer, Meet & Greet Nadal en Federer, Wildlife safari, Bezoek aan Robben Island, Projectbezoek Roger Federer en Peace Parks Foundation en alles inclusief vluchten, overnachtingen en transfers.

De redactie van BON feliciteert Jeannette en Danique van harte met jullie fantastische prijs en natuurlijk kunt u tzt een reisverslag volgen via de nieuwswebsite van ons dorp Blik Op Noordwijkerhout.

Foto's PR.