Datum: 21-03-2023 - 12:42
08
dec
'19

Passie levert met de voorstelling 'Winterhotel' een topprestatie. (foto's)

Alle deelnemers van de Passie van Noordwijkerhout hebben met de uitvoering van 'Winterhotel' weer een topprestatie neergezet, door vier keer voor een zeer enthousiast publiek een muzikaal hoogstandje op de planken te brengen. De veertien vocalisten brachten vele verrassende songs van klassiek tot pop en begeleid door een geweldige live band, werd alles aan elkaar geregen tot een heel bijzonder verhaal. De professionele geluidstechniek werd verzorgd door...

studenten (olv. Jos Diergaarde) van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en de prachtige visuals op het grote LED-scherm door studenten van de HKU, dit alles maakte de voorstelling in de Noordwijkerhoutse Sint Jozefkerk tot een unieke belevenis.

Mocht u de uitvoering ondanks vier volle zalen toch nog gemist hebben, dan krijgt u toch nog een kans. Alles is met camera's opgenomen en zal er tzt een DVD van het 'Winterhotel' verschijnen, maar we kunnen ook niet wachten op de volgende productie van de Passie van Noordwijkerhout.

Vocalisten Winterhotel:
Anita van der Zon, Astrid Koelwijn, Carin Meiland, Esther van Tilborg, Leoniek van Kampen, Manon Gelevert, Pauline van Eeden, Teddy van den Burg, DP van Leeuwen, Frans Stadhouders, Henk Janson, Leon Koelewijn, Martijn Barnhoorn, Peter van den Burg en de dans werd op een mooie wijze uitgevoerd door Lukas Beelen.

Muzikanten Winterhotel:
Toetsen Pieter Aandewiel en Michiel Barendse, gitaar Mike de Vos, basgitaar Martijn Pompe, drums Boris Weijers, saxofoon Henk Janson, harmonica Martijn Barnhoorn en de man werd gespeeld door Thijs Vink.

De regie was in handen van Peter van den Berg en Yvonne Pompe, Pauline van Eeden was de zangcoach. Creatie, ontwikkeling en realisatie van de Passie van Noordwijkerhout: Ria Vink, Anita van der Zon, Martijn Pompe, Peter van den Berg en Martijn Barnhoorn.

Foto's BON. (Klik hier voor het vrijwilligersfeest van de gemeente Noordwijk met de eerste uitvoering van Winterhotel)