07
dec
'19
Op zoek naar een leuke sport- of beweegactiviteit in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk?
Geschreven door Jeannette Vogels

Op zoek naar een leuke sport- of beweegactiviteit?

Op zoek naar een leuke - of beweegactiviteit? Iedereen weet het; sporten is gezond. Om een goede gezondheid te behouden is het gewenst tenminste vijf dagen per week 30 minuten matig intensieve lichaamsbeweging te hebben. Dit lijkt weinig, maar toch blijkt dat lang niet iedereen dit haalt. Het hebben van een structurele sport- en/of bewegingsactiviteit zorgt ervoor dat in elk geval op deze momenten voldoende bewogen wordt....

Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om te sporten en/of te bewegen. Soms weet je bijvoorbeeld niet welke sportmogelijkheden er bij jou in de buurt zijn of weet je niet welke sport er nu echt bij je past. Of misschien is het wel een hele stap om zomaar mee te gaan doen met een activiteit of naar een vereniging toe te gaan.

Daarom is er vanaf nu het Sportloket in de gemeente Noordwijk! Het sportloket kan jou helpen bij het zoeken naar een geschikte sport- of beweegactiviteit. Het maakt hierbij niet uit of je jong of oud bent of dat je een beperking hebt. Wij helpen iedereen! De buurtsportcoaches zullen je bij het sportloket informeren, adviseren en waar nodig begeleiden in de zoektocht naar sport- en/of bewegen.

Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 17 44 64 73.