Datum: 22-10-2021 - 05:52
07
dec
'19
Matinee Midwinter Concert Popkoor Just for Fun in Noordwijkerhout.
Geschreven door Popkoor Just for Fun

Matinee Midwinter Concert Popkoor Just for Fun.

Op zaterdag 21 december zal Popkoor Just for Fun uit de Zilk twee Matinee Midwinter concerten geven in het Witte Kerkje te Noordwijkerhout. De ruim veertig, uit de regio afkomstige, leden van het koor zingen een zeer gevarieerd eigentijds Midwinter repertoire. Het zal een afwisselend concert worden met swingende en gevoelige Nederlandse, Amerikaanse en Italiaanse liederen in winterse sferen. Tijdens het concert zal ook een gastoptreden...

worden verzorgd door gitarist Martin Lichters uit Lisse, bekend van diverse musical producties. Met zijn warme gitaarspel zal hij het koor bij een aantal liederen begeleiden, ook zal hij een aantal mooie solonummers spelen.

Wilt u één van beide concerten bijwonen dan bent u van harte welkom op zaterdag 21 december aanvang 13.00 en 15.45 uur in het Witte Kerkje, Dorpsstraat 7 Noordwijkerhout. Kaarten á € 8,- zijn verkrijgbaar via, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., aan de zaal of u kunt bellen met mw. J. Kruiper (06-40093258).

Foto PR.