Datum: 02-06-2020 - 21:48
05
dec
'19
Aad van der Linden van Wonderfoon make-over naar Sinterklaas make-over (Sint 2.0) in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Aad van der Linden van Wonderfoon make-over naar Sinterklaas make-over (Sint 2.0).

Onlangs kon u op BON het bijzondere item lezen van de Wonderfoon van initiatiefnemer Aad van der Linden, waarbij hij samen met Henk Bakker oude draaischijftelefoons een make-over geeft. Ze bouwen de oude telefoons om tot een muziektelefoon en schenken ze gratis aan o.a. woonzorgcentra waar ouderen met dementie verblijven. (lees hier voor het item) Maar Aad heeft zelf ook regelmatig te maken met make-overs, als fotomodel (zie item op BON)...

staat hij regelmatig in steeds andere gedaante in een tijdschrift, krant of op een billboard langs de weg. Vanochtend stond Aad met een wel heel bijzondere make-over in de landelijke gratis krant Metro.....'Sinterklaas krijgt make-over'.

Heeft u nog een oude telefoon met draaischijf?
De Wonderfoons worden gratis ter beschikking gesteld met een bruikleenovereenkomst, waardoor alles gedocumenteerd kan worden. Elk toestel krijgt een uniek nummer zodat de sponsor, die met een logo op de kiesschijf van de telefoon staan, op de hoogte worden gehouden waar hun gesponsorde toestel geplaatst is. Daar wordt ook een foto bij gedaan, waardoor de gebruiker kan zien wie de man of de vrouw achter de sponsoring is (zie de foto's in de fotogalerij).

Aad en Henk beginnen al aardig door hun voorraad heen te raken en zijn op zoek naar nog meer oude telefoons om aan de steeds grotere vraag te kunnen blijven voldoen. Gelieve dit via de email van Aad te melden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wilt het project van de Wonderfoon sponsoren kunt u Aad ook bellen via 06-13092614.

Foto's Metro.