Datum: 08-06-2023 - 23:00

 

04
dec
'19

KBO afd. De Zilk viert 50-jarig bestaan met een feestelijke middag in de Duinpan. (foto's)

Woensdag 4 december vierde de KBO afd. De Zilk hun 50-jarig bestaan met een feestelijke middag in de Duinpan van De Zilk. De ouderenbond van De Zilk heeft rond de 300 leden en 120 daarvan waren er aanwezig, zij zorgden voor een volle en gezellige zaal. Voorzitter Gerard Alders heette iedereen welkom en vertelde in zijn speech over het heden en verleden van de jubilerende KBO afd. De Zilk, vervolgens gaf hij de microfoon door aan wethouder Dennis Salman....

Hij feliciteerde het bestuur maar ook alle leden met hun 50-jarig bestaan. De wethouder verwoordde het als volgt: "Al 50 jaar brengt de KBO afd. De Zilk mensen met elkaar in contact, zorgt u voor lichtpuntjes in het leven van velen, faciliteert u vriendschappen, betekenisvolle gesprekken en warmte. Uw betekenis gaat daarmee veel verder dan uw activiteiten doen vermoeden. U produceert gezondheid, welzijn en geluk. En daarvoor dank ik u namens het gemeentebestuur".

De wethouder reikte bloemen uit aan de voorzitter van KBO-De Zilk en de voorzitter reikte het eerste jubileumboekje uit aan de wethouder over 50 jaar KBO in De Zilk. De middag werd voorgezet met een muzikaal optreden van de Berini's, de ouderen onder ons die kennen ze nog wel van even geleden, en verzorgde Theo van Gijlswijk van Genootschap Oud De Zilck een fotopresentatie op een groot scherm met foto's van vroeger.

De gezellige en geslaagde jubileummiddag werd afgesloten met een zeer smakelijk buffet, die uitstekend verzorgd werd door Kees Klein van de Duinpan. Wilt u meer informatie over de activiteiten van KBO afd, De Zilk, kijk dan op de website van deze ouderenbond www.kbodezilk.nl.

Foto's BON.