Datum: 25-01-2022 - 15:33

02
dec
'19
´Tonneprossers gezocht in groot Kokkerhout´ deelnemersoverleg 19 december in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Kaninefaaten

´Tonneprossers gezocht in groot Kokkerhout´ deelnemersoverleg 19 december.

Op 19 december organiseert CV De Kaninefaaten haar deelnemersavond voor kandidaat-tonneprossers. Deze gastvrije avond wordt speciaal voor potentiële deelnemers aan het Tonneprossen 2020 gehouden. Ervaren Tonneprossers als Gerrit Heen-en-Weer, De Buuf en andere prijswinnaars staan klaar om jou alle ins-en-outs van het Tonneprossen te vertellen. Een unieke gelegenheid voor een kijkje achter de schermen dus. Tevens is de...

begeleidingscommissie Tonneprossen aanwezig. De avond wordt gehouden in Café van der Geest en begint om 20:00 uur. CV De Kaninefaaten is altijd op zoek naar nieuw prostalent. Leeftijd speelt geen rol: belangrijk zijn het kunnen spreken met het hart op de tong. Ga jij de uitdaging aan, kom je uit Groot Kokkerhout, De Zilk, Noordwijk of Noordwijkerhout en omgeving en bezorg jij de Groot Kokkerhouters een avondje gieren, lachen en brullen? Geef je dan op!

Je staat er niet alleen voor! Samen met je ervaren collega-prossers bereid je je in een gezellig samenzijn voor op die mooie avond. Meedoen is dus belangrijker dan winnen. De Jaap Aartman Bokaal is de hoofdprijs en tweede prijzen zijn weer eeuwige roem. Daarnaast wordt aan alle deelnemers door de Prins een leuke herinnering uitgereikt.

Prossen is het houden van een kleine conference van niet meer dan 11 minuten. De Tonneprosser neemt onder andere de actuele lokale politiek en andere nieuwswaardige gebeurtenissen uit de streek op de hak. Hoewel het belangrijkste is, dat wat er gezegd wordt, kan inventief gebruik van hulpmiddelen een verrassende dimensie aan de pros geven.

Denk jij een aankomende Stand-Up-Comedian te zijn en wil je jezelf verder ontdekken? Dan wil Carnavalsvereniging de Kaninefaaten uit Noordwijkerhout graag met je in contact komen. De Kaninefaaten organiseren al bijna 40 jaar het Tonneprossen. Dit jaar zal het Tonneprossen op vrijdag 17 januari 2020 in De Residentie Cafe van der Geest te Noordwijkerhout plaatsvinden.

Vorig jaar won Noordwijkerhoutse De Buuf (prosnaam van Leontine van der Klugt) en het jaar daarvoor de Noordwijker Adrianus van Noortwijck (prosnaam van Ard Zandbergen) de prestigieuze Jaap Aartman Bokaal. Zal dit jaar een Zilker de winnaar worden? Dat hoeft natuurlijk niet. Wie de winnaar wordt, bepalen de Bergenjury-leden weer.

Aanmelden kan bij Ruud Hooghiemstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; telnr. 375307). Het deelnemersoverleg is gepland in de Raadskamer van Café van der Geest op donderdagavond 19 december 2019 om 20:00 uur.

Foto's PR.