Datum: 12-05-2021 - 20:47
02
dec
'19
Blaaskapel Nix Dus 22 jaar en dus tijd voor een feestje in Noordwijkerhout.
Geschreven door Blaaskapel Nix Dus

Blaaskapel Nix Dus 22 jaar en dus tijd voor een feestje.

Ruim 25 jaar geleden begon het als een stuntje bij carnavalsvereniging De Vikings. Een aantal muzikanten van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc kwamen bij elkaar en speelden die avond bij een feestavond van De Vikings. Deze muzikanten waren hier zo enthousiast over, dat een aantal jaar later in 1997 werd besloten om toch maar een blaaskapel op te richten. Nu, 22 jaar verder, is Nix Dus uitgegroeid tot een volwassen kapel en...

een graag geziene gast bij vele feesten en partijen in en om Noordwijkerhout. Omdat Nix Dus 22 jaar bestaat is het tijd voor een feestje. Zaterdag 18 januari 2020 viert Nix Dus haar verjaardag in Café van der Geest. De avond zal gevuld worden met muziek van alles blaaskapellen uit de Gemeente Noordwijk. De Keietoeters, De Koetillers, De Stropers en ’t Is Keun zullen deze avond op komen treden.

En natuurlijk zal Nix dus ook zelf acte de presence geven. Een avond vol met muziek van de blaaskapellen beloofd een feest te worden. De zaal gaat open om 21.00 uur en het feest begint om 21.30 uur Tot circa 00.30 uur spelen de blaaskapellen en daarna wordt het feestje gezellig afgesloten met een DJ.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk. Toegangskaarten zijn gratis en zijn af te halen bij Café van der Geest en het VVV Noordwijkerhout. En wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Vol is namelijk vol.

Volg blaaskapel Nix Dus ook via:
https://www.nixdus.nl/
https://www.facebook.com/nixdus/
https://www.instagram.com/kapelnixdus/

Foto Nix Dus.