Datum: 14-04-2021 - 15:49

01
dec
'19
EHBO-diploma behalen? Doe het nu in Noordwijkerhout!
Geschreven door 'Ik ben STANdby'

EHBO-diploma behalen? Doe het nu!

Het is altijd een goed voornemen: uw medemens kunnen helpen in tijd van (medische) nood. Het is mogelijk, zonder dat het veel geld kost. Onze vrijwillige EHBO-Vereniging Noordwijkerhout wil dit jaar weer een opleidingscursus EHBO starten, opnieuw tegen het gereduceerde tarief van 125 Euro voor de complete cursus. Dit bedrag kan voor veel mogelijke geïnteresseerden tot bijna 0 Euro worden gereduceerd, als u een aanvullende zorgverzekering hebt...

Wat is er niet mooier dan dat u uw partner, huisgenoot, collega… of een willekeurige vreemde kunt helpen, als dat nodig is. Bijvoorbeeld bij een bloeding, een kindje dat op het hoofdje is gevallen, of goed een reanimatie kunnen uitvoeren bij een hartstilstand. De EHBO-cursus is inclusief de opleiding Automatisch Externe Defibrillator (AED). Ook het herkennen van een hersenbloeding hoort bij de cursus, evenals het hulp kunnen bieden bij een verstikking en nog veel meer noodsituaties.

Heel graag willen wij onze opleidingscursus EHBO in Noordwijkerhout starten op 12 december a.s. Deze cursus wordt gegeven in Puyckendam, bij voldoende deelnemers. Onze cursus zal zijn inclusief: Alle lesavonden van 19.30 uur tot 21.30 uur, met een kopje koffie of thee, de boeken, de verbandmaterialen en het examen, dat plaats zal hebben op 2 april 2020.

Voor meer informatie en opgeven:
Cindy Wiebes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Adres: Cindy Wiebes – Vervaet
Prof. Aalberselaan 10
2211 BH Noordwijkerhout
Tel: 0252-377663

Foto EHBO-Noordwijkerhout > geslaagden afgelopen seizoen.