Datum: 02-10-2023 - 15:54
27
nov
'19

Corina Beelen benoemd tot erelid van Carnavalsvereniging De Keiebijters.

Op de drukbezochte jaarvergadering van Carnavalsvereniging De Keiebijters in Café van der Geest werd dinsdagavond waardig afscheid genomen van penningmeester Corina Beelen. Het carnaval werd haar met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten door vader Frans Luijten (oud-Prins der Keiebijters). Ook echtgenoot Piet Beelen, alsmede dochter Jenny en zoon Sjoerd zijn al jaren vaste muzikale krachten binnen de Keietoeters. Met laatstgenoemde ging Corina ook...

als Prinses Pecunia de Keiebijters voor in 2016.

Sinds 2005 heeft zij op de centjes van de dit jaar jubilerende 55 jaar jonge carnavalsvereniging gepast. In het kielzog van een steeds groeiende vereniging heeft zij de financiën en daarbij behorende administratie naar een steeds hoger professioneel niveau gebracht. Hiervoor zijn de Keiebijters haar zeer erkentelijk!

Naast het formele afscheid had het dagelijks bestuur nog een mooie verrassing in petto. Ten overstaan van de enthousiaste leden werd Corina benoemd tot 'Erelid van de Keiebijters' met de daarbij behorende speld en onderscheiding. Uiteraard ontbrak een mooie grote bos bloemen niet!

Op weg naar een jubileumjaar met een nieuwe feestlocatie aan de Ambachtsweg en een nieuwe website www.dekeiebijters.nl, ligt er voor de nieuwbenoemde penningmeester Suzanne van Teijlingen een boeiende uitdaging.

Foto PR. (v.l.n.r. Voorzitter Gerard Kuijpers, Erelid Corina Beelen, Secretaris Jaap van Duyn)