Datum: 01-10-2023 - 16:50
14
nov
'19

VVSB-trainer Eric Meijers vertrekt per direct naar Spakenburg als opvolger van John de Wolf. (tv-interview met Eric Meijers)

VVSB doet vanavond een verrassende mededeling: De club meldt "Dat trainer Eric Meijers zijn ambities nooit onder stoelen of banken heeft gestoken. Hij ambieert het hoogste niveau. VVSB heeft die ambitie ook. Daarom werkte het ook goed tussen Eric, de staf, de spelersgroep en de club. Toch komt er helaas per direct een einde aan de samenwerking, doordat SV Spakenburg zich meldde en Eric daarmee de overstap maakt...

naar de blauw-witten uit Spakenburg". Bij deze club vertrok onlangs trainer John de Wolf naar Feyenoord om daar trainer Dick Advocaat als assistent bij te staan. Volgens Omroep West ontvangt VVSB een afkoopsom voor de trainer. Over de hoogte van het bedrag doet VVSB geen mededeling.

Vanaf vanavond staan daarom assistent Patrick van de Fits samen met keeperstrainer Huug van Duijn en oud-speler Steef Kraaijvanger voor de groep en leiden zij het elftal naar de thuiswedstrijd tegen Goes. VVSB gaat z.s.m. op zoek naar een passende structurele oplossing om met de staf en selectie te strijden voor een goede klassering in de Derde Divisie.

VVSB wenst Eric Meijers veel succes in zijn verdere carrière en bedanken hem voor zijn inbreng en betrokkenheid bij VVSB. Datzelfde succes wenst de club voor de assistenten en spelers van VVSB bij de komende wedstrijd van zaterdag.

Klik hier voor een tv-interview van Omroep West met Eric Meijer .