Datum: 06-06-2023 - 01:20
10
nov
'19

Prins Sjonnie & Prinses Anita en Jeugdprins Hercules & Jeugdprinses Olympia de nieuwe Prinsenparen van De Zilk. (update foto's)

Op zaterdagavond 9 november werden in het Duinknijnenrijk voor het carnavalsjaar 2019/2020, onder grote belangstelling de nieuwe prinsenparen van de Duinknijnen en Dwergknijnen bekendgemaakt in de Duinpan van De Zilk. Als eerste werd op deze avond bij de Dwergknijnen afscheid genomen van het 27e Prins Zaesar (Baz Zimoch) & Prinses Cleopatra (Sophie Pompe). Zij maakten plaats, na een geweldige verkiezingsstunt,..

voor het nieuwe 28e Prinsenpaar der Dwergknijnen....Prins Hercules & Prinses Olympia. Wij wensen Prins Hercules en Prinses Olympia een fantastisch carnavalesk-jaar toe in De Zilk! 

Later op de avond, om 11 over 11, was het de beurt aan de grote Duinknijnen voor de bekendmaking van hun 52e Prinsenpaar der Duinknijnen. Als eerste werd er na een fantastisch carnavalsjaar afscheid genomen van het 51e Prinsenpaar der Duinknijnen: Prins Murphey (Mike Bakker) en zijn Prinses Marli (Margriet van Saase). 

Vervolgens werd er met een 'stikstof-bouw' stunt het nieuwe Prinsenpaar bekendgemaakt, uit de verschillende hip-hop werkzaamheden in de bouw kwam de nieuwe Prins der Duinknijnen tevoorschijn en dat is Fred de Winter. Hij gaat het Zilkse carnaval dit jaar voor als Prins Sjonnie met aan zijn zijde zijn lieftallige vrouw Diantha en zij gaat als Prinses Anita door het carnavalsleven. Maar Diantha doet dat niet alleen ook de twee dochters van het paar maken het carnavalsjaar voor het prinsenpaar als Prinses Anita compleet.

Na de bekendmaking van beide Prinsenparen ging het gezellige feessie nog tot in de late uurtjes door met onder andere een optreden van feestzanger Martijn Stam en dat belooft wat voor het komende carnavalsseizoen. De Duinknijnen zijn er dus helemaal klaar voor met deze twee geweldige kleine en grote Zilkse Prinsenparen. Zij verwachten weer een groots carnavalesk-jaar tegemoet te gaan, waar men een ieder graag voor wil uitnodigen om dit mee te gaan maken.

Foto's BON.