Datum: 23-11-2019 - 02:28
02
nov
'19
Dansschool Megaplaza Starlight organiseert Open dag en Vrijdansenavond in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Dansschool Megaplaza Starlight organiseert Open dag en Vrijdansenavond.

Vanuit de voormalige dansschool van Van de Pavert aan de Smederij 8 (bedrijventerrein Gravendam) in Noordwijkerhout worden de dansactiviteiten door Dansschool Megaplaza Starlight weer voortgezet. Heeft u ook zin om weer eens lekker te swingen, kom dan gezellig bij ons dansen. Ben je op zoek naar een leuke en gezellige manier van ontspannen, wil je nieuwe mensen ontmoeten en ben je gevoelig voor een goede sfeer dan ben je bij onze dansschool....

aan het juiste adres op de Smederij 8 (bedrijventerrein Gravendam) in Noordwijkerhout.

Open dag:
Op zondagmiddag 3 november organiseert onze dansschool een Open dag van 15.00 tot 17.00 uur, kom langs voor meer informatie en een gratis proefles. 
15.00 uur Salsa
15.20 uur Bachata
16.00 uur Stijldansen

Vrijdansenavond:
Op zaterdagavond 9 november is er vanaf 20.00 weer vrijdansen, u bent van hart welkom.

Informatie:
Wel dansles gehad maar de pasjes vergeten? Geen probleem, wij verzorgen voor elke doelgroep danslessen. Vanaf nu ook danslessen voor beginners en gevorderden. Vraag naar de mogelijkheden. Meer informatie nodig? Stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Marja de Geus 06-29 58 68 68.

Dansschool Megaplaza Starlight is een actieve en sportieve dansschool. Wij bieden een totaalconcept voor recreanten die gewoon een gezellig dansje willen maken,maar ook voor wedstrijdparen die alles uit de danssport willen halen. Dus kortom: dé dansschool anno 2019. Schrijf je snel in. Vol = vol.