Datum: 27-11-2021 - 00:48
28
okt
'19
Kick-off van '2FOR1' met recordaantal deelnemende restaurants in Noordwijkerhout en Noordwijk. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Kick-off van '2FOR1' met recordaantal deelnemende restaurants in Noordwijkerhout en Noordwijk. (foto's)

Op 1 november 2019 start de achtste editie van 2FOR1 met dit jaar een recordaantal deelnemende eetgelegenheden (45) in Noordwijkerhout en Noordwijk. Deze culinaire campagne is elk jaar een heerlijk cadeautje van de restaurants voor vaste gasten en ook dé maand om aan nieuwe gasten hun gastvrije gezicht en culinaire kunsten te tonen. Dit jaar met als thema ‘Laat je verleiden’. De kick-off van de 2FOR1 campagne vond maandagmiddag 28 oktober plaats...

in de Kookerij op Gravendam in Noordwijkerhout. Quirine Kamphuisen directeur Noordwijk Marketing heette de genodigden van harte welkom en vervolgens werd de kick-off van 2FOR1 gedaan door Stephan Stokkermans, Stephan is directeur van Grand Hotel Huis ter Duin, voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Noordwijk én fan van de Noordwijkse culinaire samenwerking 2FOR1.

2FOR1 ondersteunt dit jaar de campagne Eet met je hart. Sabine Fasting van Met je hart Noordwijkerhout en comédienne en cabaretière Tineke Schouten, zij is de Noordwijkse ambassadeur van de Stichting 'Met je Hart' gaven een toelichting over de stichting die zich met een grote groep vrijwilligers inzet om eenzame en kwetsbare ouderen met elkaar te verbinden. 

Een landelijk bekroonde stichting, die in Noordwijkerhout al jaren actief is met hartverwarmende activiteiten gaat nu in geheel Noordwijk aan de slag. Hun initiatief ‘Eet met je hart’ kan door vrijwillige bijdragen van restaurantbezoekers ook ouderen een gezellige culinaire avond bezorgen. Klik hier voor de Facebookpagina Stichting Met je hart Noordwijk-Noordwijkerhout.

Na de kick-off was er voor de genodigden een demonstratie oestersteken en deze werd gedaan door de Oesterdame Roxanne Williams. Zij is al meerdere malen kampioen oestersteken geworden en is de beste vrouwelijke oestersteekster van Nederland en België en werd onlangs tijdens de World Cup gekozen tot 8e van de wereld. Speciaal voor deze kick-off ontwierp Roxanne een Signature Dish: ‘De Chocolade Oester’. Pure verleiding! Deze Signature Dish werd door haar live bereidt en dat lieten de aanwezigen zich na de bereiding goed smaken.

November 2FOR1 maand:
In de maand november bieden veel Noordwijkse restaurants een speciaal 2FOR1 menu aan. Hoe het werkt? Je bestelt er twee en betaalt er maar één (1+1 gratis dus). Dé gelegenheid om eens een nieuw restaurant uit te proberen of hét moment om eindelijk eens dat dinertje te plannen. Nodig dus je goede vriend of vriendin uit en geniet ervan!

2FOR1 thema 2019 'Laat je verleiden': 
Het thema voor de 2FOR1 campagne dit jaar is Verleiding: geniet van de meest verfijnde, mooie en verrukkelijke gerechten. Waarbij de totaalbeleving centraal staat. Lekker eten, een gezellig avondje uit en samen culinair genieten.

Onderstaande restaurants doen mee aan de 2FOR1 actie in 2019:

Voor Noordwijkerhout:
Brasserie Op Dorp >> Klik hier voor het menu.
Restaurant Hudson >> Klik hier voor het menu.
Landgoed & Golfbaan Tespelduyn >> Klik hier voor het menu.
To Meat bij de Buuren  >> Klik hier voor het menu

Voor Noordwijk:
Alexander Beach Club – Beachclub O. - Bij Raggers - Bistro de Zalm - Blauwe Gans - Brasserie La Terrasse - Brasserie Noordzee - Breakers Beach House - Coco Saigon - De Botter - De Duinrand - De Gouden Muur - De Klucht - De Lamme Goedzak - De Smaakmaker - De Zeemeeuw - Dunes Lounge & Bar – DUTCH! - DYLANS - EMMA | dinner & drinks - Fratelli - Heeren van Noortwyck - Het Zuiderbad - Hof van Holland –  - La Galleria - Langs Berg en Dal - Latour – Malegijs – Mimmo – Nederzandt - Nomade Beach House - Open Doors - Oriento - Pizzeria Italia - Royal eten en drinken - Salt Seafood - ’t Pannekoekenhuisje - - Van Diepeningen Bar/Lounge - Vesper Hotel - Villa de Duinen – Yan. Klik hier voor de menu's.