Datum: 29-05-2020 - 21:10
24
okt
'19
Noordwijkerhoutse DJ's en Feestcafés genomineerd voor Party en Horeca Award. (geef ze uw stem)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Noordwijkerhoutse DJ's en Feestcafés genomineerd voor Party en Horeca Award. (geef ze uw stem)

De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten, die wekelijks in horecazaken optreden, een hart onder de riem te steken. Het Nederlandse feestgenre is een ondergeschoven genre in de media. Met de Party Awards wil men dit genre onder de aandacht brengen. Van Artiest tot Horecazaak geven zij graag de credits die ze verdienen. De Party Awards zijn opgericht in 2004 tegelijkertijd met het bedrijf RDJ Productions die vanaf het begin af aan...

verantwoordelijk is voor de organisatie van de Party Awards. De 1e editie werd georganiseerd door een team aan vrijwilligers in de skihut te Breda. Niemand wist hoe dit kon gaan uitpakken en het was toen meer voor de fun. Inmiddels is het event “De Party Awards” uitgegroeid tot een event waar vele uit de entertainment branche jaarlijks naar uitkijken.

Ook zijn de uitslagen bepalend geworden voor deejays en artiesten. Vele organisatoren gebruiken namelijk de uitslagen als leidraad voor hun toekomstige entertainment planningen voor event of horecazaak.

Naast de Awards voor de artiesten worden er ook Awards uitgereikt aan de Populairste horecazaken van Nederland. Verdeeld over Noord, Midden en Zuid en een landelijke Award ontvangen zij ook de credits voor het mogelijk maken, dat ieder weekend bezoekers weer los kunnen gaan.

De uitreiking van de Party Awards vind altijd plaats op de laatste woensdag van november en is het gezelligste feest van het jaar waarbij Artiesten, Deejays, Horecazaken, Boekingskantoren, Drankmerken, Bedrijven of wat dan ook maar met de entertainment te maken heeft op een leuke manier samen komen. De artiesten die in het afgelopen jaar zijn opgevallen ontvangen een Award als ook de Horecazaken die kop boven schouders uitsteken. 

Noordwijkerhout heeft dit jaar maar liefst vier genomineerden voor een Party of Horeca Award. De in Noordwijkerhout maar zeker ook regionaal bekende DJ Petit (Mark Klein) en DJ Mitchel Duwel zijn genomineerd in de categorie 'Populairste Opkomende Party DJ van Nederland'. U kunt de beide Noordwijkerhoutse DJ's uw stem geven via de volgende link, klik hier. 

In de categorie 'Horeca Award' kunt u stemmen op uw favoriete horecazaak, u kunt daarbij 3 stemmen uitbrengen. Voor Noordwijkerhout zijn genomineerd Café Het Feest van Harry en Feestcafé Madero, via de volgende link kunt u op ze stemmen, klik hier.

DJ Petit (Mark Klein) en DJ Mitchel Duwel.