Datum: 04-12-2021 - 12:37

   

23
okt
'19
Bibliotheek Bollenstreek in de ban van duurzaamheid tijdens Nederland Leest.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Bibliotheek Bollenstreek in de ban van duurzaamheid tijdens Nederland Leest.

In november duikt Bibliotheek Bollenstreek tijdens de jaarlijkse themamaand Nederland Leest in duurzaamheid. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde en diverse leefwereld te behouden voor de toekomst? Over dit onderwerp gaan we met elkaar in gesprek in bibliotheken door heel Nederland. Maar er gebeurt veel meer: we organiseren activiteiten die op dit actuele gesprek aansluiten. Praat, denk en voel jij met ons mee?...

Het jaarlijkse cadeau van de bieb
Tijdens Nederland Leest doet de bibliotheek aan leden een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau met als titel Winterbloei. Wil je meer weten over duurzaamheid, of wil je hier meer over lezen? Kom tijdens Nederland Leest naar de bibliotheek en ontvang het gratis geschenk. Word je deze maand lid van Bibliotheek Bollenstreek dan ontvang je ook nog eens een duurzame tas cadeau.

Activiteiten
Dit actuele thema is uitstekend geschikt om uitgebreid te behandelen in de bibliotheek. Denk bijvoorbeeld het delen van duurzaamheidstips, de natuur in met de buitenbieb en het organiseren van leesclubs. Kortom: de bibliotheek is het hart van de campagne en een ideale plek om samen te komen, te lezen en aan de slag te gaan met duurzaamheid.

Gedurende de maand november zijn er allerlei activiteiten in jouw bibliotheek. Klik hier voor meer info voor jong en oud, loop gerust een keertje extra binnen!