24
okt
'19
62e Onderlinge vogeltentoonstelling van De Kolibri Noordwijkerhout en omstreken.
Geschreven door Vogelvereniging De Kolibri

62e Onderlinge vogeltentoonstelling van De Kolibri Noordwijkerhout en omstreken.

Van vrijdagavond 1 november t/m zondag 3 november wordt de 62e onderlinge vogeltentoonstelling van De Kolibri Noordwijkerhout en omstreken gehouden. De inschrijving van de vogels is vlotjes verlopen. Het resultaat mag er zijn, want er zijn meer dan 360 vogels voor de onderlinge tentoonstelling ingeschreven. Zoals elk jaar leeft iedere vogelliefhebber toe naar de jaarlijkse tentoonstelling. De in 2019 gekweekte vogels worden vaak aangehouden om op deze show in te zetten....

Een tentoonstelling wordt in een paar dagen georganiseerd, maar er gaat al lange tijd aan voorbereiding vooraf. De Kolibri mag zich gelukkig prijzen met een grote groep actieve leden die meehelpen om een prachtig resultaat neer te zetten. Vogelvereniging De Kolibri nodigt u van harte uit bij de opening en verdere tentoonstelling aanwezig te zijn. Toegang is natuurlijk gratis.

U bent van harte welkom op :

* Vrijdag     01 november Tentoonstelling/opening 20.00 – 22.00 uur
* Zaterdag  02 november Tentoonstelling 10.00 – 18.00 uur
* Zondag    03 november Tentoonstelling 10.00 – 17.00 uur

Locatie Gebouw de Duinklievers, Wagenmakerserf 4 (nabij Marktplein) te Noordwijkerhout. Borden zullen worden geplaatst om u de weg te wijzen naar de mooiste vogelshow van de Bollenstreek. U kunt ook informatie over ons en de tentoonstelling vinden op onze website www.dekolibri.com.

Foto's editie 2018 BON.