Datum: 27-09-2021 - 23:30
20
okt
'19
Mooi opbrengst bij benefietdiner voor padre Roberto.
Geschreven door Hans van Mullekom

Mooi opbrengst bij benefietdiner voor padre Roberto.

Vrijdagavond 18 oktober was in het Ontmoetingscentrum Puyckendam het benefietdiner voor het project in Corral de Piedra van padre Roberto uit Panama. Als eregast was padre Roberto samen met zijn collega padre José Pinedo aanwezig. Dit jaar hebben we via diverse acties 4 families in dit gebied kunnen helpen. Voor het komende jaar staan de overige 8 families op de lijst om geholpen te worden. Met de gelden kunnen we de families helpen met de aanleg van goede toiletten...

kippenhokken, visvijvers, betere keukens. Ook krijgen de families onderricht hoe ze het land beter kunnen bewerken, zodat ze met de oogst van de diverse producten beter in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. Er was een heerlijk diner samengesteld door diverse sponsors. Ongeveer 70 mensen hadden zich opgegeven voor het diner.

De soep werd verzorgd door Resto van Harte en 3 vrijwilligers van Resto van Harte hielpen mee om de maaltijd uit te serveren. Het Broodhuis/de Hoogies zorgden voor het hoofdgerecht. Het toetje werd gesponsord door de firma Heemskerk. Na het voorgerecht toonde padre Roberto een overzicht van het project. Dit gaf een mooi beeld van wat er tot nu toe tot stand is gebracht.

Na het hoofdgerecht zong het Mannakoor van de Victorkerk een aantal liedjes, tot volle tevredenheid van de deelnemers. Na afloop zong padre Roberto op zijn eigen specifieke wijze nog een aantal Zuid-Amerikaanse liedjes. Ook de S.O.P. en haar vrijwilligers hartelijk dank voor de medewerking.

De opbrengst van de avond was ruim € 1.600,- een prachtig resultaat. Namens padre Roberto hartelijk dank voor uw medewerking.

Foto's PR.