19
okt
'19
Kookworkshop: Buiten koken op houtvuur op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.
Geschreven door Zuid-Hollands Landschap

Kookworkshop: Buiten koken op houtvuur op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst.

Houd je van koken en ben je niet vies van avontuur? Tijdens deze kookworkshop op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst in Noordwijkerhout leer je heerlijke gerechten klaarmaken op houtvuur. Stel je de geur van vers gebakken brood voor, die zich vermengt met de geur van vlees. Zelf hout op het vuur gooien, nadat je het bij elkaar gesprokkeld hebt. Tussen de bomen verderop zie je een rookpluim opstijgen vanaf een vuurtafeltje waar een grote pot koffie op staat te pruttelen...

 

Vuur stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn in een natuurlijke omgeving. Dat zijn de ingrediƫnten van deze workshop. We gaan deze dag beginnen met wat lekkere hapjes en we sluiten af met taart. De tussengerechten zijn een verrassing. Een unieke workshop voor iedereen die van avontuur en lekker eten houdt.

Reserveren en kosten
De workshop wordt georganiseerd door Het Buiten en is op zaterdag 26 oktober 15:00 - 20:00 uur. Voor meer informatie en om jezelf aan te melden, mail je naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname aan de workshop kost 45 euro. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap profiteren van 5 euro korting door 'ZHLbeschemer' te vermelden bij inschrijving. Meer info klik hier.

Parkeren kan dichtbij het kampeerterrein waar de workshop plaatsvindt op het Westeinde 79, Noordwijkerhout.

Foto Zuid-Hollands Landschap.