Datum: 14-08-2020 - 16:20
20
okt
'19
Koffie+ ochtend in de bibliotheek van Noordwijkerhout.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Koffie+ ochtend in de bibliotheek: Veilig ouder worden.

Op 31 oktober van 10:30-12:00 uur organiseert de Bibliotheek van Noordwijkerhout weer een koffie+ ochtend. Deze ochtend komt de Rabobank vertellen over Veilig ouder worden. Iedere oudere heeft het recht om veilig oud te worden. Toch hebben in Nederland 170.000 ouderen sinds hun 65e levensjaar te maken gehad met een vorm van mishandeling. Dat is 1 op de 20 ouderen. 'Veilig ouder worden' is een samenwerking van het ministerie van VWS, Veilig Thuis, banken...

notarissen, gemeenten, ouderenbonden en andere partijen. Met als doel het taboe rond ouderenmishandeling te doorbreken en mishandeling te stoppen en te voorkomen. Rabobank Bollenstreek en een bewindvoerder laten je zien hoe je signalen van financieel misbruik kunt voorkomen en herkennen. Tijdens en na de lezing zullen de bewindvoerder en adviseur van de Rabobank de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden.

Koffie+

Bij Koffie+ is iedereen welkom. Tijdens een gezellige koffieochtend in de bibliotheek ontmoeten mensen elkaar en raken in gesprek aan de hand van een thema, workshop of andere activiteit. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

Locatie: Bibliotheek Bollenstreek vestiging Noordwijkerhout, Herenweg 2
Datum: 31 oktober 2019
Tijd: 10:30 – 12:00 uur
Kosten: gratis