Datum: 22-10-2021 - 05:21
18
okt
'19
Een geslaagd luister-en-meezing concert Seniorenkoor Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Een geslaagd luister-en-meezing concert Seniorenkoor Noordwijkerhout. (foto's)

Het Seniorenkoor Noordwijkerhout gaf op donderdagavond 17 oktober 2019 een geslaagd concert in een druk bezette Witte Kerk. Voorzitter Gert-Jan Negenborn heette alle aanwezigen van harte welkom en stelde het uit 36 leden bestaande Seniorenkoor voor. De leeftijden van de koorleden lopen uiteen van 67 tot 93 jaar en zij genieten allemaal van hun hobby 'zingen'. Het koor wordt op de piano begeleid door dirigent Tim Quak en de zang van het Seniorenkoor....

werd afgewisseld met een solistisch optreden door zangeres en muziekdocent Robin Negenborn. Het Seniorenkoor bracht op deze avond een afwisselende programma met mooie luisterliedjes, bekende melodieën en het aanwezige publiek werd gevraagd om bij een aantal nummers lekker mee te zingen.

Het koor bracht liedjes in verschillende talen, Nederlands, Engels, Duits en zelfs een nummer in het Russisch. Tijdens de pauze kreeg men een heerlijk kopje koffie en thee geserveerd en werd het luister en meezing concert afgesloten met de bekende liedjes Tulpen uit Amsterdam en Que sera, sera.

Foto's BON.