Datum: 06-06-2020 - 07:03
14
okt
'19
Cafetaria De Koetiller en CDI Blumen sponsoren nieuwe presentatiepakken Zaterdagselectie VVSB in Noordwijkerhout.
Geschreven door Aart De Jong Zaterdagselectie VVSB

Cafetaria De Koetiller en CDI Blumen sponsoren nieuwe presentatiepakken Zaterdagselectie VVSB.

Na twee jaar VVSB-zaterdagselectievoetbal mogen we concluderen, dat dit nieuwe experiment tot nu toe aan alle kanten is geslaagd. In het eerste seizoen (2017-2018) volgt direct het kampioenschap in de vierde Klasse A. Na dit succesvolle 1e seizoen mogen we ook nog eens een 2e elftal begroeten, waardoor er ook een bredere selectie is ontstaan. Het 2e elftal promoveert in hun debuutjaar naar de Reserve 2e Klasse. Een succes van formaat....

Het 1e team mist op een haar na wederom promotie! In de finalewedstrijd van de nacompetitie tegen 2e Klasser Docos strandt het team. Sportief succesvol, maar ook de aanwezige teamspirit is opvallend. Tenslotte zijn het allemaal Noordwijkerhouters en zoals je weet? Zij houden wel van wat gezelligheid? Buiten het voetballen om zoeken de mannen elkaar op, en worden er activiteiten georganiseerd.

Dit wordt ook binnen de vereniging onderkent. “Het is een goede zaak, dat ook ‘échte Noordwijkerhoutse jongens’ die o.a. doorstromen vanuit de jeugd, selectievoetbal kunnen spelen.” Dit fenomeen wordt ook door lokale ondernemers opgepikt en slaan de handen ineen! Het zijn Steven Molenkamp van ‘Cafetaria de Koetiller’ en George Vink van ‘CDI Blumen’ die de mannen in een prachtig nieuw presentatiepak hebben gestoken.

Ook kan men sinds kort Erik Heemskerk van 'Het feest van Harry’ begroeten als financieel ondersteuner. Binnenkort ontvangen spelers en begeleidingsteam een mooie winterjack voor als het buiten kouder gaat worden. Vanuit VVSB Promotion Business ontvangt de zaterdagselectie een substantiële bijdrage om bijvoorbeeld een trainingskamp te kunnen organiseren.

Flexible Human Sources zet ook nog eens twee busjes in voor de verre uitwedstrijden van Zaterdag 1. Daarnaast hebben wij ‘bal-sponsors’ voor bij de thuiswedstrijden van Zaterdag 1. Kortom, aan (financiële) belangstelling voor de zaterdagtak met alleen Noordwijkerhoutse jongens ontbreekt het zeker niet!