Datum: 18-01-2022 - 18:13
11
okt
'19
Omroep West zet Noordwijkerhout 'Op de Kaart'. (tv-uitzending)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Omroep West zet Noordwijkerhout 'Op de Kaart'. (tv-uitzending)

In ‘Op de Kaart’ gaat een team van Omroep West elke week in een busje op zoek naar wat een bepaalde plek in onze regio zo bijzonder maakt. Doel van het TV-programma is om samen met de inwoners onze mooie regio (weer) op de kaart te zetten! Een wijk, dorp, buurt, (natuur)gebied, de inwoners, maar ook bijvoorbeeld een sportvereniging kan per aflevering centraal staan. Elke week rijden Jet, Pim en Annelies kris kras door de regio om één plek onder de loep te nemen....

Wat leeft er bij de mensen, hoe gastvrij zijn ze en waar zijn ze trots op? Want er is nog zoveel moois te ontdekken in onze regio! Dit keer was men in Noordwijkerhout en de uitzending was op woensdag 10 oktober, u kunt de uitzending hier terugkijken.

Verschillende Noordwijkerhouters zijn er geïnterviewd en het team van 'Op de kaart' bracht o.a. een bezoek aan Landgoed Nieuw Leeuwenhorst, Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas aan de Schippersvaartweg, Suzanne's Feestshop in de Havenstraat en bij Johan Duivenvoorde van het voormalige Melkmuseum.