Datum: 05-06-2020 - 11:36
10
okt
'19
Vier dagen zwemmen bij Optisport de Schelft in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Vier dagen zwemmen bij Optisport de Schelft.

Van 21 t/m 25 oktober organiseert Optisport de Zwem4daagse in Zwembad Optisport de Schelft. De Zwem4daagse is een sportief evenement voor de hele familie. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, waardoor het een groot feest is voor jong en oud. Zwem4daagse 50 jaar en Optisport 25 jaar. Het is dit jaar de 50e keer dat de KNZB de Zwem4daagse organiseert. Daarnaast bestaat Optisport dit jaar 25 jaar, waardoor er twee jubilea te vieren zijn....

Een extra reden dus om er een feestelijke editie van te maken! Tijdens de zwem4daagse zwemmen deelnemers vier dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per keer. Je kunt dagelijks meedoen van 18:00 tot 20:00 uur, maar het is ook mogelijk om tijdens de reguliere banenzwemuren de stempel te behalen.

Als beloning voor de prestatie krijgen deelnemers op de laatste dag een medaille en oorkonde. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals Aqua’Robics, bommetjeswedstrijd en een afsluitende disco.

Plezier en veiligheid
Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen.

Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom wordt er elk jaar de Zwem4daagse georganiseerd. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Meedoen
Meedoen met de Zwem4daagse? Schrijf je dan online in aan de receptie van het zwembad of via zwem4daagse.nl. De kosten voor deelname zijn slechts € 10,- en voor kinderen is er een kortingstarief van € 8,-.

Foto's BON