Datum: 27-09-2023 - 23:30
09
okt
'19

Vanavond stemmen op 'Chateau Meiland' voor Gouden Televizier-Ring. (foto's TV-uitzending Tonknuppelen)

Ruim twaalf jaar geleden ging de markante Martien Meiland het buitenlandse avontuur, geheel op eigen wijze, al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Heel Nederland kon op TV zien hoe ze een prachtig kasteel in Midden-Frankrijk om wisten te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd een succes, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen Erica...

de heimwee niet meer kon verdragen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en dit jaar probeerde de familie Meiland het opnieuw. U heeft in de afgelopen negen afleveringen van de eerste serie en van de huidige tweede serie kunnen zien, hoe zij wederom hun huis en haard achter hebben gelaten voor een nieuw Frans avontuur op een manier zoals alleen ‘de Meilandjes’ dat kunnen. * Klik hier als u een uitzending gemist heeft of de leukste clips uit de reality-serie wilt bekijken.  

Klik hier voor het 1e nieuwsitem op BON: De verhuizing naar Frankrijk.
Klik hier voor het 2e nieuwsitem op BON: Martien en Erica bij het tv-programma van Jeroen Pauw.
* Klik hier voor het 3e nieuwsitem op BON: Ook de Witte Kerk mag niet ontbreken in Chateau Meiland. 
* Klik hier voor het 4e nieuwsitem op BON: Martien Meiland presenteert nieuw tv-programma op SBS 6.
* Klik hier voor het 5e nieuwsitem op BON: 2e seizoen van Chateau Meiland van start gegaan.
* Klik hier voor het 6e nieuwsitem op BON: Kasteelheer Martien Meiland even terug op het durrep voor tonknuppelen.
* Klik hier voor het 7e nieuwsitem op BON: Chateau Meiland bij laatste drie Gouden Televizier-Ring Verkiezing! (BON-filmpje reactie Martien op uitverkiezing)
* Klik hier voor het 8e nieuwsitem op BON: BON op bezoek bij 'Chateau Meiland' in Frankrijk. (foto's + filmpje)

Update 9-10-2019: Chateau Meiland bij laatste drie Gouden Televizier-Ring Verkiezing.
Het spannendste moment van het jaar is daar, vanavond is de verkiezing en de bekendmaking voor de 54e Gouden Televizier-Ring. Vanavond kan men nog stemmen op één van de drie genomineerden: Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson.

Natuurlijk zijn wij als Noordwijkerhouters chauvinistisch en steunen we uiteraard onze dorpsgenoot Martien Meiland, Erica, Maxime, Montana, Caroline en hond Bommel..... Ook Bakkerij Jongeneel speelde vandaag in op Chateau Meiland, met een speciaal gebakje voor tijdens de uitzending van de Gouden Televizier-Ring.

Zo stem je voor de Gouden Televizier-Ring:
Stemmen op Beste Zangers, Chateau Meiland of Expeditie Robinson tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala? Zo doe je dat! Wie wint die felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2019? Dat is de vraag tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 op 9 oktober in Afas Live.

Alleen tijdens de live-uitzending op NPO 1 (start 21.10 uur) kan er gestemd worden op de drie genomineerden, Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Stemmen kan per telefoon of online en hier lees je hoe dat in zijn werk gaat:

Telefoon
Per telefoon kan je bellen of smsen.

Voor Ring-genomineerde ‘Beste Zangers’ Bel 0909-8851 of SMS ‘Ring 1’ naar 9090

Voor Ring-genomineerde ‘Chateau Meiland’ Bel 0909-8852 of SMS ‘Ring 2’ naar 9090

Voor Ring-genomineerde ‘Expeditie Robinson’ Bel 0909-8853 of SMS ‘Ring 3’ naar 9090

Online

Online kan je ook stemmen. Ga daarvoor naar avrotros.nl/live en breng je stem uit.

Chateau Meiland: Martien neemt deel aan het Tonknuppelen! 
Afgelopen maandag was er weer een uitzending van Chateau Meiland en daarin stond de deelname van Martien (en het team van Blik Op zie foto) aan het Tonknuppelen centraal, een super leuke uitzending waar maar liefst 1,4 miljoen Nederlanders van hebben genoten en natuurlijk een mooie promotie is voor ons dorp......stemmen dus met zijn allen op Chateau Meiland! 'Wat goeeeed'.......van jullie. Kunnen we daarna gaan wijnen, wijnen, wijnen......

Foto´s t/m 20 uitzending afgelopen maandag en vanaf foto 21 > foto's BON Tonknuppelen Oranjefeestweek 2019.