Datum: 16-05-2021 - 07:25
06
okt
'19
Paardensportvereniging De Boekhorstruiters viert 70-jarig bestaan met geslaagde open dag in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Paardensportvereniging De Boekhorstruiters viert 70-jarig bestaan met geslaagde open dag. (foto's)

Op zaterdag 5 oktober vierde Paardensportvereniging de Boekhorstruiters uitbundig haar 70-jarig bestaan met een geslaagde open dag. Een dag vol met paardensportactiviteiten en demonstraties op het terrein van de Boekhorstruiters aan de Zeestraat 52 (terrein Raamwerk). Na een flink aantal dagen met heel veel regen waren de weergoden de Boekhorstruiters op deze zaterdagmiddag gelukkig goed gezind en was het goed toeven bij de buitenactiviteiten...

van de jubilerende paardensportvereniging. Wethouder Sjaak van den Berg kwam de felicitaties overbrengen namens de gemeente Noordwijk aan de meer dan 150 leden van De Boekhorstruiters. Het feestterrein was aangekleed met diverse stands waaronder die van Appeltje & Eitje van het Raamwerk en waren er activiteiten zoals een loterij.

De vele paardenliefhebbers op deze druk bezochte open dag konden genieten van een uitgebreid programma: een mini marathon fun (mencommissie), jeugddemonstratie (Annita Laros), Pas-de-deux (Esther & Naomi), de Haffakker vierspan (Jan Maiburg) en tijdens de pauze was er ponystappen, ezel knuffelen en een strodorp.

Het programma na de pauze bestond uit een nieuw element in de paardensport Horseboarding met Kimberly van Beelen, dit werd gevolgd door een Grandprix Demonstratie van Monique Pisart met haar paard (zie foto's) en werd de succesvolle open dag afgesloten met een springdemonstratie door drie jeugdleden die getraind worden door Ed van der Meij (zie foto's). 

Foto's BON.