Datum: 26-09-2022 - 23:32
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

03
okt
'19
Zaterdag 5 oktober Regionale Brandweerwedstrijden in Noordwijkerhout. (foto's Brandweer Noordwijkerhout winnaar in Stolwijk)
Geschreven door Brandweer Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Zaterdag 5 oktober Regionale Brandweerwedstrijden in Noordwijkerhout. (foto's Brandweer Noordwijkerhout winnaar in Stolwijk)

Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseert Brandweer Noordwijkerhout de Regionale Brandweerwedstrijden. Op deze dag worden 8 ploegen van diverse brandweer- korpsen uit de regio beoordeeld op hun kennis en vaardigheden. De Regionale Brandweerwedstrijden bestaan uit drie voorrondes. De wedstrijd van aanstaande zaterdag in Noordwijkerhout...

is de derde en laatste voorronde, voordat de finalewedstrijd op 26 oktober in Oegstgeest gespeeld wordt. Brandweer Noordwijkerhout heeft zich al geplaatst voor deze finale door de voorronde in Stolwijk te winnen (zie foto's: beste ploeg, beste bevelvoerder, beste waterploeg).

De brandweerlieden van onder andere Katwijk, Voorhout, Rijnsburg en Lisse zullen zaterdag in Noordwijkerhout strijden om een plek in de finale. Een in scene gezet incident zal bestreden moeten worden binnen een bepaalde tijd en op de beste mogelijke manier. De brandweerlieden zullen door juryleden worden beoordeeld.

Als alle ploegen gespeeld hebben zullen de scorelijsten worden opgemaakt en zal er een winnaar uit de bus komen. De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk. De ploegen spelen tussen 8:00 uur en 18:00 uur op een nog geheime locatie. Mocht u willen komen kijken, dan kunt u zich melden bij de kazerne van Noordwijkerhout op de Herenweg. Daar zal u daar doorverwezen worden naar de wedstrijdlocatie.

Foto's PR.