08
okt
'19
Kernbezoek wethouder Sjaak van den Berg in Noordwijkerhout, gezellig u te treffen in Café van der Geest.
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Kernbezoek wethouder Sjaak van den Berg in Noordwijkerhout, gezellig u te treffen in Café van der Geest.

Na de eerste ronde kernbezoeken, bereidt gemeente Noordwijk nu de tweede ronde voor. Wethouder Sjaak van den Berg bezoekt op vrijdag 11 oktober de kern Noordwijkerhout. Wethouder Sjaak van den Berg zit voor u klaar voor een goed gesprek over ons mooie Noordwijkerhout en wat u bezighoudt. In de straat. Op het dorp. Of bij één van de leuke verenigingen die ons dorp rijk is. Kom ook op vrijdag 11 oktober naar Café van der Geest. U bent vanaf 19:30 uur van harte welkom...

Samen maken we Noordwijk
Bij de invulling van de nieuwe ronde kernbezoeken is aansluiting gezocht bij het karakter van iedere kern. Het doel is om zoveel mogelijk inwoners inspireren om te komen. Want de wethouders willen graag het contact met hun kern versterken. Om samen tot oplossingen te komen die het leven in de kern nog fijner maken. Samen maken we Noordwijk.

Rijke oogst eerste ronde kernbezoeken

De kernbezoeken hebben een rijke oogst opgeleverd aan tips en tops. Deze zijn onderverdeeld in ideeën, wensen en acties. Een deel van de wensen is opgenomen in de collegeagenda of de begroting 2020. De acties zijn meegenomen in de dagelijkse werkzaamheden van de gemeente. Over de ideeën gaan de wethouders verder in gesprek met de inwoners. Hieronder vindt u de opgehaalde oogst en wat wij hiermee doen.

* Acties uit kernbezoeken en reactie gemeente Noordwijk.

* Ideeën uit kernbezoeken gemeente Noordwijk.

* Inbreng fracties en reactie college gemeente Noordwijk.

* Wensen uit kernbezoeken en reactie college gemeente Noordwijk.

Foto BON uit eerder kernbezoek in De Witte Kerk.