Datum: 02-10-2023 - 09:23
03
okt
'19

Alzheimer Café in Munnekeweij thema 'Vergeetachtigheid of dementie?'.

Op maandagavond 14 oktober vindt het volgende Alzheimer Café plaats in de tuinkamer van Munnekeweij in Noordwijkerhout. (Let op: afwijkende locatie!) Bij het ouder worden is het niet vreemd dat het geheugen wat minder wordt. Je komt moeilijker op namen of vergeet wat je ook alweer boven ging halen als je de trap op bent gelopen. Maar wat is “normale vergeetachtigheid” en wanneer moet je je zorgen gaan maken? Linda Eleveld gaat hierover in gesprek met...

dokter Floris van Braam Houckgeest, specialist ouderengeneeskunde in opleiding. Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Het Alzheimer Café is geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur.

Adres: Tuinkamer WZC Munnekeweij, Via Antiqua 25, 2211HW Noordwijkerhout. Let op: deze maand dus niet in Sassembourg zoals eerder op het programma vermeld! Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie: Mevrouw W. van der Kwaak, tel 06-46033996.