Datum: 06-12-2021 - 00:36

   

27
sep
'19
Jaarconcert Seniorenkoor Noordwijkerhout.
Geschreven door Seniorenkoor Noordwijkerhout

Jaarconcert Seniorenkoor Noordwijkerhout.

Het Seniorenkoor Noordwijkerhout is alweer hard aan het repeteren voor haar jaarlijkse concert in oktober 2019. Zij doen dit onder leiding van dirigent Tim Quak wekelijks in de grote zaal van Munnekeweij. Nadat het koor in 2018 een moeilijk jaar kende, is dit gelukkig heel positief afgesloten met een mooi jaarconcert, enkele nieuwe koorleden en een heel enthousiast ontvangen kerstconcert in Munnekeweij....

In 2019 is weer vol enthousiasme gestart. Voor de zomer gaf het koor een mooi concert voor de bewoners van Munnekeweij. Na de vakantie werd weer gestart met de repetities en er wordt toegewerkt naar het jaarconcert. De koorzangers presenteren een divers muzikaal programma, oftewel "voor elk wat wils".

Het resultaat kunt u bewonderen op donderdag 17 oktober 2019 om 19.30 uur. Dit concert vindt plaats in de Witte Kerk te Noordwijkerhout. Eind september 2019 komen de kaarten in de verkoop. U kunt deze kaarten voor € 7,50 per stuk kopen bij boekhandel Wagenaar & Van Halem, Havenstraat 10 te Noordwijkerhout.

Wilt u een keer ervaren hoe het is om te zingen in een leuke, sociale omgeving? Kom dan gerust eens langs op maandagochtend. De repetities zijn van 09.15 tot 10.15 uur in Munnekeweij. Na afloop is er altijd gelegenheid om met elkaar een kopje koffie te blijven drinken.

En mannen.... Deze oproep geldt zeker voor jullie, want we kunnen nog wel een paar extra mannen gebruiken. Zangervaring is niet noodzakelijk, plezier in zingen wel.

Mocht u als ondernemer Seniorenkoor Noordwijkerhout een hart onder de riem willen steken: we zoeken sponsors. Vanwege de doelgroep van ons koor willen we de contributie zo laag mogelijk houden. Om alles te kunnen blijven doen, is uw steun van groot belang.

Als u interesse heeft om mee te zingen, om sponsor te worden of u wilt het concert bijwonen en hiervoor toegangskaarten kopen: neem dan contact op met de voorzitter, Gert-Jan Negenborn: 06-10214488.

Foto PR.