Datum: 27-09-2023 - 23:00
26
sep
'19

Chateau Meiland bij laatste drie Gouden Televizier-Ring Verkiezing! (BON-filmpje reactie Martien op uitverkiezing)

Ruim twaalf jaar geleden ging de markante Martien Meiland het buitenlandse avontuur, geheel op eigen wijze, al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Heel Nederland kon op TV zien hoe ze een prachtig kasteel in Midden-Frankrijk om wisten te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd een succes, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen Erica...

de heimwee niet meer kon verdragen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en dit jaar probeerde de familie Meiland het opnieuw. U heeft in de afgelopen negen afleveringen van de eerste serie en van de huidige tweede serie kunnen zien, hoe zij wederom hun huis en haard achter hebben gelaten voor een nieuw Frans avontuur op een manier zoals alleen ‘de Meilandjes’ dat kunnen. * Klik hier als u een uitzending gemist heeft of de leukste clips uit de reality-serie wilt bekijken.  

Klik hier voor het 1e nieuwsitem op BON: De verhuizing naar Frankrijk.
Klik hier voor het 2e nieuwsitem op BON: Martien en Erica bij het tv-programma van Jeroen Pauw.
* Klik hier voor het 3e nieuwsitem op BON: Ook de Witte Kerk mag niet ontbreken in Chateau Meiland. 

Update 27-9-2019:
Chateau Meiland bij laatste drie Gouden Televizier-Ring Verkiezing. (BON-filmpje reactie Martien op uitverkiezing)
Het spannendste moment van het jaar is daar! De bekendmaking van de drie genomineerden voor de 54e Gouden Televizier-Ring. Wat zijn de populairste programma's van dit jaar?

Nooit eerder werd er zoveel gestemd als dit jaar, alle records konden linea recta de prullenbak in. Dat zeggen we vaker, maar nu is het ook echt waar. Dit zijn -op alfabetische volgorde- de programma's die dit jaar kans maken op de mooiste prijs ter wereld: de Gouden Televizier-Ring.

• Beste Zangers (Avrotros)
• Chateau Meiland (SBS 6)
• Expeditie Robinson (RTL 5)

Beste zangers
Het is de tweede nominatie voor Beste zangers. In 2017 delfden Jan Smit en co net aan het onderspit tegen Zondag met Lubach, maar dat het muziekprogramma dit jaar weer meestrijdt met de beste, zegt voldoende. Ieder jaar trekt Beste zangers massa's tv-kijkers en brengt het programma nieuwe sterren voort, zoals bijvoorbeeld Davina Michelle vorig jaar.

Chateau Meiland
Meest opvallende titel in dit rijtje is natuurlijk die van Chateau Meiland, dat met kasteelheer Martien Meiland een heerlijk flamboyante frontman in huis heeft die in brede kring wordt omarmd. Martien en dochter Maxime verrijkten de Nederlandse taal zelfs met de uitdrukking 'Wij gaan wijnen, wijnen, wijnen!'

Expeditie Robinson
Dit is de 5de nominatie van Expeditie Robinson! De 5de! Een prestatie van jewelste. En wederom het bewijs dat goede formats altijd overeind blijven. Voor Dennis Weening wordt dit wel de laatste kans op een Gouden Televizier-Ring voor Expeditie Robinson, hij is in het nieuwe seizoen de presentator niet meer. Dat wordt dus een extra spannend Gala naast collega Nicolette Kluijver.

Gouden Televizier-Ring Gala
De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren is op woensdag 9 oktober om 21.00 uur te zien tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live in Amsterdam. Dan weten we wie de grote winnaar wordt van die prachtige 54e Gouden Televizier-Ring.

Filmpje BON.
De redactie van BON is deze week op bezoek geweest bij de Meilandjes op het Chateau in Frankrijk en kon daar gelijk een reactie filmen van kasteelheer Martijn Meiland (klik hier) op zijn uitverkiezing tot de laatste drie kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring!

Later meer nieuws, foto's en filmpje op BON over het verblijf op Chateau Meiland.

Foto´s eerder bezoek PR.