Datum: 26-10-2021 - 22:42
25
sep
'19
Jubileumeditie van Como Obstacle Run op 28 & 29 september 2019 in Noordwijkerhout.
Geschreven door Como Obstacle Run

Jubileumeditie van Como Obstacle Run op 28 & 29 september.

Kracht, behendigheid en natuurlijk heel veel fun! Dit jaar organiseren wij op 28 & 29 september 2019 voor de 5de keer de Como Obstacle Run. Om dit lustrum te vieren niet één, maar twee dagen plezier rondom het Oosterduinse Meer! Start en finish is bij Restaurant Como & Co. Klimmen door Monkey Obstacles, Cliffhangers overwinnen, de half-pipe van de Emergency Wall bestormen...

hangen aan de ringen onder de brug… Er staan veel spectaculaire en nieuwe obstakels voor jou klaar. De deelnemers aan de vorige edities prijzen de unieke beleving vanwege de mooie obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige recreatiegebied. Doe dit jaar ook mee: alleen, met een team of samen met jouw kind.

Sport én plezier staan voorop.
Rondom het mooie Oosterduinse meer staat een uitdagend parcours klaar. Na de warming-up is het een belevenis, waarbij je klautert, door modder kruipt en door water gaat. Behendigheid en kracht gaan samen met sportiviteit. Je kunt kiezen voor 4, 8 of 12 km. Bekijk de aftermovie van vorig jaar op de website www.como-run.nl. en je ziet het... volop actie, plezier en mooie obstakels.

Iedereen kan meedoen.
Ga de uitdaging aan met één of meerdere vriend(inn)en. Met je vader of moeder als buddy. Met klasgenoten, sportmaten of met collega’s! Bij de Como Obstacle Run kan het allemaal.

Doe samen mee.
Naast de vele individuele deelnemers zien we steeds meer bedrijven en organisaties die met hun personeel gezamenlijk starten. Zij maken er een mooi bedrijfsuitje van met een drankje en hapje na afloop bij restaurant Como & Co.

Como Family Run. 
Samen met je kind(eren) (van 5 - 15 jaar) de échte Como Family Obstacle Run voltooien. Hoe ont-zet-tend cool is dat! Voor je kinderen, maar zeker ook voor jezelf. Laat je verrassen door hun enthousiasme, door wat ze kunnen en door de trotse gezichten (met het modder achter de oren) na het overwinnen van de ruim 25 obstakels. Onbetaalbaar!

Schrijf je nu samen met jouw stoerste buddies in. Vanaf 5 jaar. Bekijk de website www.como-run.nl. Daar zie je impressies van de vorige jaren en kan je jezelf inschrijven. Ben jij er bij 28 of 29 september?

Vrijwilliger zijn en gratis deelnemen?
Wil jij gratis starten? Als je helpt op een van beide dagen, dan krijg je een gratis start-ticket voor de andere dag. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zoeken veel vrijwilligers die toezicht houden bij de obstakels.

Informatie:
Website: www.como-run.nl
Telefoonnummer: 06-40292493
Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: https://www.facebook.com/ComoRun/

Foto's editie 2018 BON.