Datum: 08-08-2020 - 11:41
22
sep
'19
Twirl solisten St. Jeanne d’Arc behalen fantastische resultaten op nationale twirlwedstrijd in Nunspeet. (foto's)
Geschreven door St. Jeanne d'Arc

Twirl solisten St. Jeanne d’Arc behalen fantastische resultaten bij nationale twirlwedstrijd in Nunspeet. (foto's)

Op zaterdag 21 september werd in sporthal De Brake een NBTA nationale twirlwedstrijd gehouden. Er waren ruim 185 optredens te zien van verenigingen uit o.a. Alkmaar, Kampen, Dokkum en natuurlijk de meiden van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc. Er is 2x Zilver en 1x Brons behaald. Jette (foto 1) heeft plaatsingspunten voor het NK gehaald en Britt en Tess (foto 2) zijn gepromoveerd...

Elvira en Femke (foto 3) stonden voor het eerst met hun nieuwe show op de vloer en haalde mooie punten om trots op te zijn!!

Open dag 22 september, 11:00 – 15:00 uur.
Wil jij ook een keer een rolls maken met een baton of een keer een muziekinstrument uitproberen? Kom dan zondag 22 september van 11:00 tot 15:00 uur naar de Open Dag van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in ons Verenigingsgebouw de Parade aan de Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout (naast scouting Bronsgeest). Een dag waarop genoeg te beleven is!

Presentaties en informatie

Kom alles te weten over onze vereniging; van proeflessen, muziekles, het opleidingstraject Sjaan Kids, spelen in een orkest, Majorette en Twirl tot de diverse jeugdactiviteiten zoals het jeugdkamp! Doe mee met onze speurtocht of kleurwedstrijd en win mooie cadeaubonnen van Suzanne’s Feestshop!

Muzikale demonstraties

Luister en kijk naar onze (jonge) topmuzikanten en mooie shows van onze Majorette en ervaar het plezier van muziek maken. Kortom, er is genoeg te doen en te beleven. Zondag 22 september van 11.00 – 15.00 uur, De Parade Noordwijkerhout. 

Foto's PR.