Datum: 09-08-2022 - 01:36
23
sep
'19
Carnavalsvereniging De Keiebijters viert 55-jarig bestaan (5x11) met reünie op Valentijnsdag.
Geschreven door CV de Keiebijters

Carnavalsvereniging De Keiebijters viert 55-jarig bestaan (5x11) met reünie op Valentijnsdag.

Carnavalsvereniging De Keiebijters (voorheen van Sint Bavo) viert het komende carnavalsjaar vanaf 11-11-2019 het 55-jarig bestaan, oftewel in het carnavalsjargon bestaat men 5 x 11 jaar. De 55ste Prins der Keiebijters van de jubilerende carnavalsvereniging zal zich bekend gaan maken op zondagmiddag 17 november in Café van der Geest. Het nieuwe Prinsenpaar...

heeft een druk maar feestelijk jubileumprogramma in het vooruitzicht, maar daar later meer nieuws over. Wel doen de Keiebijters al een oproep voor de reünie op vrijdagavond 14 februari 2020 en deze datum staat ook bekend als Valentijnsdag. Er zijn al een groot aantal 'oud-leden' die zich hebben gemeld, maar wij missen er toch nog een paar!!! Door de wet AVG mogen wij niet zomaar adresgegevens bewaren en is het wat lastig om de oud-leden te benaderen.

Daarom hierbij een oproep, ben jij oud-lid van de Keiebijters, Keietoeters of dansgarde en lijkt het je leuk om persoonlijk uitgenodigd te worden? Stuur dan jouw adresgegevens (naam, adres, woonplaats) in een persoonlijk bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je komt dan op een eenmalige lijst speciaal voor de reünie en wees dan welkom in het jubileumjaar van de Keiebijters.