Datum: 04-07-2020 - 14:10
29
sep
'19
Vanaf november 2019 wijnproeverijen bij De Raetskamer.
Geschreven door Wijnproeverij De Raetskamer

Vanaf november 2019 wijnproeverijen bij De Raetskamer.

Heeft u een verjaardag, vrijgezellenfeest of wilt u graag meer leren over wijn? Boek dan een wijnproeverij bij De Raetskamer in de Schoolstraat in Noordwijkerhout! Onze wijnproeverijen worden verzorgd door Danique Vogels, een vinoloog in opleiding. Een wijnproeverij is beschikbaar vanaf tien personen (maximaal vijftien). De prijs is 39,50 EURO per persoon en dit is inclusief...

 10 proefglazen wijn,
  Uitleg over de wijnen, vinificatie en meer,
Koffie of thee toe.

U kunt een specifiek thema kiezen (bijvoorbeeld Italië of Nieuwe Wereld wijnen) of u laten verrassen. Een wijnproeverij duurt ongeveer 2 a 2,5 uur. De wijnproeverij is alleen op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of uw gewenste datum mogelijk is.

Binnenkort organiseren wij ook thema proeverijen. Voor deze proeverijen is een vaste datum en hierop kunt u zich inschrijven (maximaal 15 personen). Wilt u zich graag inschrijven? Neem dan contact op met de Raetskamer op 06-11420407 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 9 november 2019
La Dolce Vita
Het Italiaanse leven. Wie houdt er niet van? Tijdens deze wijnproeverij gaan we in op de Italiaanse wijnbouw en natuurlijk Italiaanse wijn. Waar wordt er in Italië wijn verbouwd? Wat zijn de beste Italiaanse wijnen? Welke druivenrassen worden er veel gebruikt? Leer het antwoord op deze vragen en meer tijdens de La Dolce Vita wijnproeverij.

Deze proeverij is inclusief:
- 10 proefglazen wijn;
- Uitleg over de wijnen, vinificatie en meer;
- Koffie of thee toe.

Speciale aanbieding: eenmalig 32,50 EURO per persoon in plaats van 39,50 EURO.

Zaterdag 23 november 2019
Nederlandse wijnen
Ontdek Nederland op een andere manier! Tijdens deze proeverij gaan we op de Hollandse Tour. Sinds wanneer wordt er wijn gemaakt in Nederland? Wat voor druivenrassen worden er gebruikt? Kunnen Nederlandse wijnen meedoen op de internationale wijnmarkt? We gaan meer leren over de Nederlandse wijnbouw en wijnen en natuurlijk Nederlandse wijnen proeven.

Deze proeverij is inclusief:
- 10 proefglazen wijn;
- Uitleg over de wijnen, vinificatie en meer;
- Koffie of thee toe.

Speciale aanbieding: eenmalig 32,50 EURO per persoon in plaats van 39,50 EURO.