Datum: 04-08-2020 - 07:56
21
sep
'19
Sportcentrum The Right Move op bedrijvenpark Gravendam geheel vernieuwd in Noordwijkerhout. (foto’s)
Geschreven door Healthclub The Right Move

Sportcentrum The Right Move op bedrijvenpark Gravendam geheel vernieuwd. (foto’s)

Na een complete renovatie in de afgelopen maanden is het eindresultaat bereikt. Nieuwe sportvloeren, Ledverlichting, nieuwe Indoor Cycles en nieuwe apparatuur van Life Fitness en Hammer Strenght maakt het Sportcentrum The Right Move, op de Walserij 72 bedrijvenpark Gravendam in Noordwijkerhout, uniek en een van de modernste fitnesscentra van de Bollenstreek...

Activiteiten voor Jong en Oud(er)
Wij helpen u fit te worden en te blijven! Het ledenbestand loopt vanaf 8 jaar tot maar liefst 80+. Voor iedere doelgroep is er een passende les en/of fitness mogelijkheid voor een passende work-out!

Nieuwe concepten
Met de komst van een multifunctioneel sporttoestel is er nu de mogelijkheid om aan dynamische Small Group Training deel te nemen. De Small Group Training is altijd onder begeleiding van een Coach waar uitdagende en vernieuwende oefeningen in worden verwerkt.

Daarnaast is er gekozen om over te gaan op nieuwe Indoor Cycles waarmee op wattage getraind kan worden. Hierdoor is het mogelijk om op ieder haar eigen niveau mee te doen, zonder concessies te hoeven doen aan de gewenste intensiteit van de les. Op iedere bike zit een console waarop je cadans, vermogen en powerlevel is af te lezen. Inzicht, afwisseling en beleving zorgen ervoor dat Indoor Cycling een waar feestje wordt!

Met alle verschillende mogelijkheden is begeleiding erg belangrijk. Iemand die helpt om structuur aan de training toe te voegen en bij te sturen waar mogelijk. De Coaches staan klaar om iedereen te helpen. Je kunt gemakkelijk afspraken inplannen en trainingsschema’s toegestuurd krijgen en vervolgens bijhouden via de The Right Move App, zodat ieder zijn sportdoelstelling kan behalen.

Bekijk de vernieuwde website voor het lesrooster en veel meer informatie! www.therightmove.nl

Optimaal sportklimaat en duurzaamheid
Niet alleen de zichtbare componenten zoals de nieuwe apparatuur en de ruime opzet zijn uniek. Ook is er gezorgd voor een optimaal sportklimaat. Naast koeling en verwarming met warmtepompen is er een speciaal ventilatiesysteem toegepast.

Hoe meer er gesport wordt hoe sneller de energiezuinige WTW-systemen verse lucht inblazen. Ze zijn namelijk CO2 gestuurd en werken dus geheel automatisch. Samen met de vervanging van de verlichting naar LED verlichting, zorgen deze maatregelen dat het Sportcentrum duurzaam en toekomstbestendig is.

Wat biedt Sportcentrum The Right Move?
- 2000 m2 sportplezier!
- Zeer ruime fitnessruimte
- Ruim aanbod groepslessen met o.a. Club Power, XCore, Yoga, Kickboksen
- 4 dagen per week Senioren Fitness en 50+ Fit-Shape
- Gezellige Lounge met gratis koffie en thee
- Nieuwe Indoor Cycles op wattage van ICG van Life Fitness voor beginners en getrainde wielrenners
- Small Group Training; Fit in 30 minuten!
- The Right Move App voor trainingsschema’s en bijhouden van resultaat
- Goed gekoelde sportzalen
- Voldoende verse lucht d.m.v. CO2 gestuurde energiezuinige WTW-units
- Veel parkeerplaatsen op eigen terrein

Kom langs om in te schrijven of voor een gratis proefles. Wij helpen u graag uw sportieve doelen te bereiken!

Foto's The Right Move.