Datum: 16-08-2022 - 06:41
19
sep
'19
Leerlingen Teylingen College Leeuwenhorst presenteren de musical ‘Beauty and the Beast’.
Geschreven door Teylingen College Leeuwenhorst

Leerlingen Teylingen College Leeuwenhorst presenteren de musical ‘Beauty and the Beast’.

Op 3, 4 en 5 oktober schitteren 34 leerlingen van Teylingen College Leeuwenhorst in prachtige kostuums in de musical Beauty and the Beast. Het is een musical die gebaseerd is op de gelijknamige tekenfilm van Walt Disney Pictures. Al vanaf januari 2019 zijn de leerlingen druk aan het repeteren op de maandagmiddag. Ze hebben erg veel zin om deze spetterende musical uit te voeren...

Komt u ook kijken op 3, 4 of 5 oktober? Aanvang 20:00 uur. Kaartjes te koop via www.lh-tickets.nl.

Het verhaal
Op een winterdag klopt een oud vrouwtje aan bij het kasteel van arrogante prins voor wat beschutting tegen de bittere kou. Ze geeft hem één enkele roos als betaalmiddel. De prins weigert haar verzoek en dan smelt de lelijkheid plotseling van het vrouwtje af en verandert ze in een beeldschone tovenares. Ze heeft gezien dat de prins niet kan liefhebben en spreekt een gruwelijke betovering uit over het kasteel.

De prins verandert in een beest en ook alle personeelsleden veranderen in een voorwerp gerelateerd aan hun karakter. De roos die de prins had gekregen was een betoverde roos en als hij, voordat het laatste blad ervan zou vallen, niet kon leren liefhebben en dus ook de liefde van die andere persoon terug winnen, dan waren hij en zijn personeel voor altijd gedoemd te blijven waarin ze veranderd waren.

En dan klopt op een dag een mooi meisje aan dat verdwaald is.... Wilt u weten hoe dit afloopt, koop dan snel uw kaartjes!