Datum: 19-01-2020 - 05:05
18
sep
'19
Verkoop loten van de grote Altesa loterij 19 september van start in De Zilk.
Geschreven door Drumfanfare Altesa

Verkoop loten van de grote Altesa loterij 19 september van start.

Drumfanfare Altesa gaat donderdag 19 september beginnen met de verkoop van loten voor de grote Altesa loterij. Vanaf 18.00 tot circa 20.00 uur zullen leden en vrijwilligers van Altesa langs de deuren komen om loten te verkopen. Deze avond proberen wij zoveel mogelijk huizen in De Zilk aan te doen. Buitenwijken van De Zilk zullen op een later tijdstip gelopen worden...

Loten kosten slechts 1 euro per stuk en bij 10 stuks krijgt u zelfs 2 loten gratis! De opbrengst van de loterij wordt gebruikt om leerlingen een passend uniform te geven, een goede opleiding te bekostigen en om instrumenten te onderhouden. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie prijzen te winnen. O.a. een fiets, ballonvaart, zweefvliegen, diverse cadeaubonnen en nog vele andere prijzen.

Bent U tijdens de trekking aanwezig, dan ontvangt U als bonus een gratis lot waarmee U kans maakt op speciale, extra zaalprijzen. De trekking van de loterij zal 20 oktober plaatsvinden in de Duinpan te De Zilk. Aanvang: 14.00 uur. Mocht u vragen hebben of loten willen bestellen/kopen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto Altesa.