Datum: 26-09-2022 - 23:43
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

18
sep
'19
Ben Pennings winnaar prachtige golfvakantie in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Foto's Redactie BON

Ben Pennings winnaar prachtige golfvakantie.

Zaterdag 14 september streed een groot deelnemersveld op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn om een prachtige hoofdprijs. Deze middag leverde een spannende strijd op met scores die erg dicht bij elkaar lagen. Het was Ben Pennings die de beste vorm van de dag had en de eerste plaats in de wacht sleepte. Hij gaat genieten van een 8-daagse golfvakantie naar Paphos op het zonnige Cyprus...

inclusief halfpension verblijf in het betoverende 5-sterren hotel Elysium Beach & Spa. “Het is natuurlijk altijd leuk om een wedstrijd te winnen, maar deze is wel heel speciaal,” aldus winnaar Ben Pennings. “Ik kan niet wachten tot november en zie er erg naar uit om daar in een grote wedstrijd te strijden om de Aphrodite Cup 2019”.

“Wij organiseren deze wedstrijd al jaren in een goede samenwerking met Choice Travel,” aldus directeur Peter Duivenvoorde. Het is toch fantastisch dat onze golfers zo’n prachtige prijs kunnen winnen! En wellicht winnen Lieke Pennings, inderdaad vrouw van…, of Michel de Mooy ook deze prachtige reis, want zij wonnen met hun 2e en 3e prijs een ticket voor deelname aan de golfwedstrijd op Artland in Duitsland.

De winnaar van deze wedstrijd wint alsnog de 8-daagse reis en uiteraard wensen wij hen hierbij veel succes,” besluit Duivenvoorde. Overigens vielen ook Paul Nederstigt, Maaike Baker, Angeline Schouten en René Veenis in de prijzen, want zij sloegen de longest en de neary. Meer info op www.golfbaantespelduyn.nl of op Facebook.

Op de foto PR vlnr: Angeline, Maaike, Michel, René, Lieke en Ben.