Datum: 25-01-2022 - 16:06

18
sep
'19
De volgende ronde....wethouders bezoeken hun kern Noordwijkerhout, Noordwijk en De Zilk. (foto's)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

De volgende ronde....wethouders bezoeken hun kern.

Na de eerste ronde bezoeken aan de kernen, bereidt gemeente Noordwijk nu een tweede ronde voor. Bij de invulling van de bezoeken is aansluiting gezocht bij het karakter van iedere kern. Het doel is zoveel mogelijk inwoners inspireren om te komen. Want de kernwethouders willen graag het contact met hun kern versterken. Om samen tot oplossingen te komen...

die het leven in de kern nog fijner maken. Samen maken we Noordwijk!

Noordwijk Binnen
Woensdag 2 oktober gaat wethouder Dennis Salman in gesprek met de wijkverenigingen om te horen wat er leeft. Maar natuurlijk is iedereen welkom. Immers, samen zorgen we voor een mooi Noordwijk Binnen waar we trots op kunnen zijn. De avond is in de Vinkenhof en start om 19:30 uur.

Noordwijkerhout
Vrijdag 11 oktober is wethouder Sjaak van den Berg weer op het dorp. Hij zit vanaf 19:30 uur voor Noordwijkerhouters klaar in Café van der Geest. Een gezellig treffen ligt in het verschiet. Natuurlijk wel met een serieuze ondertoon.

Noordwijk aan Zee
Maandag 14 oktober is er een strategische netwerkborrel voor iedereen die wil meedenken over de koers die uitgestippeld moet worden voor Noordwijk aan Zee. Wethouder Henri de Jong neemt deel aan het gesprek. Wat zijn dan die strategische sturingspunten? Waar kunnen gemeente en Aan Zee gezamenlijk optrekken? Vanaf 19:30 uur bent u welkom in het Alexander Hotel.

De Zilk
Maandag 28 oktober organiseert Piet Pennings een burenbezoek in De Zilk. Wethouder Roberto ter Hark is ook van de partij. Gezellig onder elkaar de dingen doorpraten. Bepalen waar het weer wat beter kan. Wat aandacht behoeft. Wie in De Zilk ook een burenbezoekje wil organiseren moet dat even laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0)71 36 60 000.

Meer weten?
Meer weten over deze initiatieven? Mail met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..