Datum: 04-06-2020 - 18:41
12
sep
'19
Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld brengt bezoekt aan Munnekeweij in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld brengt bezoekt aan Munnekeweij. (foto's)

Donderdagmiddag 12 september bracht waarnemend burgemeester Jon Hermans-Vloedbed van de gemeente Noordwijk, een bezoek aan Woonzorgcentrum Munnekeweij aan de Via Antiqua. De burgemeester wilde zich middels het bezoek laten informeren over hoe het is om te wonen, maar ook te werken, in het Noordwijkerhoutse woonzorgcentrum. In de Tuinkamer werd de burgemeester welkom....

geheten door de teammanagers Danielle Loos - Beens en Ingrid Bontje - Pesschier van Munnekeweij en Ingrid Windmeijer van Topaz. De Tuinkamer was druk bezet met bewoners van Munnekeweij, ze wilden graag kennismaken met de burgemeester. De burgemeester op haar beurt wilde graag van de bewoners weten hoe het is om te wonen in het woonzorgcentrum en of ze nog iets over Noordwijkerhout kwijt wilden na de fusie met Noordwijk.

Het bezoek van de burgemeester was rond de klok van 13.00 uur en tussen de gesprekken met de burgemeester door, genoten de bewoners van een overheerlijke maaltijd bestaande uit patat met een kroket en een lekker toetje. Na de maaltijd bracht de burgemeester nog een bezoek aan het Ontmoetingscentrum en sprak met de bezoekers van deze dagopvang.

Foto's BON.