10
sep
'19
Scouting Bosgeest opent seizoen met groot groepsspel. (foto's)
Geschreven door Scouting Bosgeest

Scouting Bosgeest opent seizoen met groot groepsspel. (foto's)

Afgelopen zaterdag verzamelden alle leden op het clubhuis om een nieuw seizoen te openen. De voorzitter Ruud had een verrassing voor alle leden… een probleem, de verassing had die opgeborgen in een kist. Maar hij was de sleutel kwijtgeraakt. Daarom moesten de leden hem helpen. Alle leeftijdsgroepen werden gemixt in groepjes van tien kinderen en moesten daarin alle posten zoeken...

Verspreid in het clubhuis waren de posten zoals oud Hollandse spelen als een gatenkaas, bibberspiraal en het stokvangspel maar ook spelletjes als woordzoekers, levend mastermind en stoelendans. Bij elk spel kregen ze punten waarmee ze letters konden kopen. Die letters vormden de zin “In de kontzak van de voorzitter”! Tja, Ruud was even vergeten dat de sleutel gewoon daar had gelaten.

Het groepje die het snelst de oplossing had mocht de kist openmaken. In de kist zat voor elk kind een zakje snoep. Dat was een lekkere verassing voor iedereen. En zo is het 61e seizoen weer met een leuke middag geopend want… het is altijd feest bij Scouting Bosgeest.

Wil je ook een keer komen kijken bij Scouting Bosgeest. Bij meerdere groepen, zoals onze jongste groep de Bevers, zijn kijkers welkom. Kijk voor meer informatie op www.bosgeest.nl en kom een keertje langs!

Foto's Scouting Bosgeest.