Datum: 08-12-2021 - 10:49

   

08
sep
'19
B&W van Noordwijk ontvangt 1e jaarprogrammaboekje van Toneelvereniging ODI.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

B&W van Noordwijk ontvangt 1e jaarprogrammaboekje van Toneelvereniging ODI.

Op zondag 8 september ontving wethouder Sjaak van den Berg het nieuwe jaarprogrammaboekje van ODI. Hierin staat welke leuke toneelstukken dit jaar op de planken worden gebracht. Ook kan je lezen hoe je donateur kan worden en hoe je aan kaarten voor de voorstellingen komt. B & W kreeg het 1e exemplaar om het belang van cultuur in Noordwijk te benadrukken. Ook is ODI...

in overleg met de gemeente en Optisport de Schelft om het voorzieningenniveau in de Schelft op peil te houden. Daarnaast kijkt ODI ook naar de toekomst en volgt met grote interesse of er een Schelft 2.0 komt. Goede contacten met de gemeente is voor de vereniging belangrijk, vandaar dit eerste boekje. Wethouder van den Berg reageerde met de toezegging dat de discussie over de Schelft 2.0 naar voren word gehaald. Al dit jaar wordt daar een start mee gemaakt.

Odi was 8 september aanwezig op het Nazomerfestival in Teylingen College Leeuwenhorst. Dit om de vereniging te promoten en meer donateurs binnen te halen. Ook is de club druk op zoek naar bijvoorbeeld spelende leden en ook versterking voor het licht en geluid team. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Onderschrift foto Wendy Weijers Blik Op Noordwijk:
Wethouder Sjaak van den Berg (re) ontvangt het 1e boekje van Martien van der Poel (li), secretaris toneelvereniging ODI.