Datum: 26-02-2020 - 07:26
  
10
sep
'19
Socialrun met team GGZ Rivierduinen doet dit jaar Noordwijkerhout aan.
Geschreven door Socialrun Team GGZ Rivierduinen

Socialrun met team GGZ Rivierduinen doet dit jaar Noordwijkerhout aan.

In het weekeinde van 20, 21 en 22 september wordt de Socialrun gelopen, een jaarlijks terugkomende hardloopestafette, waarmee aandacht wordt gevraagd voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. De deelnemende teams 'verkopen' elk de 555 kilometer die de estafette lang is. Het opgehaalde geld gaat naar projecten die erop gericht zijn mensen met psychische problematiek...

meer zichtbaar te maken in en meer te laten deelnemen aan de samenleving. De deelnemende teams zijn samengesteld uit medewerkers en ervaringsdeskundigen uit de psychiatrie.

Gewoonlijk lopen de teams over de Afsluitdijk. Vanwege werkzaamheden is dat dit jaar niet mogelijk. Omdat de route moest worden aangepast loopt deze dit jaar voor het eerst door de Duin- en Bollenstreek. Extra leuk voor het team van GGZ Rivierduinen, omdat de route daardoor rakelings langs een aantal vestigingen van GGZ Rivierduinen gaat.

De 41 deelnemende teams zullen in de (vroege) ochtend van zondag 22 september de streek doortrekken, op weg naar de finish bij vliegbasis Soesterberg. De hardlopers worden vergezeld door twee fietsers, die de juiste route en de veiligheid in de gaten houden. De hardlopers worden regelmatig gewisseld. Voor dat doel rijdt een personenbusje mee.

Wij, de leden van team GGZ Rivierduinen, doen dit jaar voor de 7e keer mee met de Socialrun en we hebben er weer heel veel zin in. Als u ons wilt helpen ons doel te bereiken, dan kunt u één of meerdere kilometers sponsoren via https://www.socialrun.nl/teams/team-ggz-rivierduinen/. Elke kilometer 'kost' € 5,-. En het helpt natuurlijk ook als u ons, wanneer wij u toevallig passeren, enthousiast begroet!