Datum: 16-08-2022 - 06:35
08
sep
'19
Auditie nieuwe voorstelling De Makers Theater in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Makers Theater

Auditie nieuwe voorstelling De Makers Theater.

De Makers Theater zoekt aanstormend talent. Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en wil je op het podium staan? Meld je dan aan voor de auditie op zaterdag 5 oktober. Auditie doen betekent: laten zien wat je in huis hebt tijdens een theaterworkshop. De selectie is gebaseerd op durf, eigenheid in je spel en hoe je samenwerkt in een groep. De auditie (gratis) is op zaterdag 5 oktober tussen....

tussen 12:00 en 17:00 uur, de inloop vanaf 11.30 uur in de Theaterstudio Teylingen College Leeuwenhorst. LET OP: ingang Gooweg. De repetities starten op 11 oktober en zijn op vrijdagavond. De voorstelling speelt 9 & 10 mei 2020 in Theater De Muze. Indien je aangenomen wordt, zijn de kosten voor deelname € 210 voor het hele project.

Na het grote succes van de voorstelling ANNE FRANK gaan theatermakers Laura Martin en Nicolette Terhaag-Alkemade van De Makers Theater aan de slag met een nieuwe productie! De Makers Theater maakt artistiek hoogwaardige voorstellingen én geeft allerlei soorten jongeren de kans hun talenten te ontwikkelen.

Aanmelden & vragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: www.facebook.com/demakerstheater.
En volg ons op Instagram! demakers.theater