Datum: 07-08-2020 - 19:53
08
sep
'19
Wie zingt er met ons gelegenheidskoor mee?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Wie zingt er met ons gelegenheidskoor mee?

We stellen ons eerst even aan jullie voor: Berry, Heidy, Leonie, Tineke, Marga en Michelle. In navolging van Hakuna Matata, organiseren wij dit jaar het Kerstsamenzijn in de H. Hart Kerk in De Zilk op Kerstavond. Een sfeervolle viering met veel mooie liedjes rondom het Kerstverhaal. Voor ons gelegenheidskoor zoeken we leden die het leuk vinden met ons mee te zingen...

We repeteren vanaf 15 oktober, iedere dinsdagavond, van 19.30 tot 22.00 uur in de zaal boven het parochiehuis. Natuurlijk schenken wij in de pauze een kopje koffie en is er na afloop tijd voor een drankje en een hapje. Een mooi koor is natuurlijk een toegevoegde waarde aan het samenzijn in onze kerk tijdens dit Kerstsamenzijn.

Denk je: nou dit is echt iets voor mij of dit heb ik altijd al graag willen doen! Meld je dan aan vóór 15 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen op veel reacties en zien je graag op 15 oktober of anders op 24 december in onze kerk.