Datum: 04-07-2020 - 14:01
08
sep
'19
Inloopavond bij Popkoor Just for Fun op woensdag 11 september.
Geschreven door Popkoor Just for Fun

Inloopavond bij Popkoor Just for Fun op woensdag 11 september.

Popkoor Just for Fun uit De Zilk organiseert op woensdag 11 september een inloopavond. Is zingen je passie, heb je al enige jaren ervaring opgedaan in een koor of op een andere manier; dan ben je van harte welkom. Wij zoeken vooral sopranen en mannen. Popkoor Just for Fun De Zilk wordt gevormd door een groep enthousiaste leden van alle leeftijden. De zangers en zangeressen...

komen uit de gehele Bollenstreek en het koor geniet ruime bekendheid in de regio. Het repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit Engels- en Nederlandstalige popsongs en ballads. Regelmatig worden er optredens verzorgd zoals op Schiphol, Paradiso, diverse korenfestivals en verzorgingstehuizen.

Harry Habets is de nieuwe muzikale leider van het koor. Habets studeerde schoolmuziek aan het conservatorium van Maastricht; geeft leiding aan diverse koren, maakt arrangementen, schrijft liedjes en heeft filmmuziek gemaakt. Daarnaast is hij pianist, geeft zangles en verzorgt workshops.

Kom kennismaken en meezingen met ons koor tijdens deze inloopavond! We repeteren op woensdagavond van 20.00 - 22.15 uur in het parochiehuis van de Heilig Hartkerk aan de Beeklaan in De Zilk. 

Foto PR.