Datum: 18-08-2022 - 00:18
06
sep
'19
Gooweg afgesloten voor werkzaamheden rondom Nieuw Leeuwenhorst tussen Noordwijkerhout en Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON

Gooweg afgesloten voor werkzaamheden rondom Nieuw Leeuwenhorst.

De komende periode wordt er gewerkt op en rond het landgoed. Tijdens de werkzaamheden is de Gooweg van maandag 16 september t/m zondag 29 september 2019 afgesloten voor doorgaand verkeer. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap brengt de allure van weleer en natuurbeleving samen op landgoed Nieuw Leeuwenhorst in de kern Noordwijkerhout....

De komende periode wordt er gewerkt op en rond het landgoed, zodat alle bezoekers, jong en oud, straks actief in de vrije natuur kunnen zijn. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de werkzaamheden op landgoed Nieuw Leeuwenhorst en volg de speciale pagina Parel Nieuw Leeuwenhorst die wordt bijgehouden door de aannemer AW Mense Groen.

Gooweg afgesloten voor doorgaand verkeer
Tijdens de werkzaamheden is de Gooweg van maandag 16 september t/m zondag 29 september 2019 afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt met tekstkarren en borden omgeleid.

* Doorgaand verkeer volgt een omleiding via Van Berckelweg > N206 > N443 ‘s-Gravendamseweg en andersom.
* Het landgoed, fietspad en de woningen blijven altijd bereikbaar via 1 kant van de weg. Houd de bebording in de gaten voor welke kant op dat moment beschikbaar is.
* Er staan verkeersregelaars om het bouw- en bestemmingsverkeer in goede banen te leiden.
* Bushaltes Gooweg vervallen
* De bushaltes aan de Gooweg komen tijdelijk te vervallen. Buslijn 90 volgt een omleiding. Kijk voor een alternatieve opstapplaats op www.arriva.nl

Vragen?
Heeft u vragen over het project? Neem dan contact met ons op via het formulier of de omgevingsmanager.

Planning werkzaamheden.