Datum: 16-09-2021 - 20:31
06
sep
'19
KBO-Noordwijkerhout informatiemiddag: Veilig ouder worden.
Geschreven door KBO Noordwijkerhout

KBO-Noordwijkerhout informatiemiddag: Veilig ouder worden.

De infomiddag van woensdag 11 september van KBO-Noordwijkerhout heeft als thema: 'Veilig ouder worden'. Iedere oudere heeft het recht om veilig oud te worden. Toch hebben in Nederland 170.000 ouderen sinds hun 65e levensjaar te maken gehad met een vorm van mishandeling. Dat is 1 op de 20 ouderen. 'Veilig ouder worden' is een samenwerking van het ministerie van VWS...

Veilig Thuis, banken, notarissen, gemeenten, ouderenbonden en andere partijen. Met als doel het taboe rond ouderenmishandeling te doorbreken en mishandeling te stoppen en te voorkomen. Rabobank Bollenstreek en een Bewindvoerder gaan ons laten zien hoe we signalen van financieel misbruik kunnen voorkomen en herkennen.

Daarnaast zal, Miranda Heemskerk, notaris te Voorhout wat vertellen over hoe je de regie in handen kan houden door het opstellen van een levenstestament. Tijdens en na de lezing zullen de bewindvoerder, adviseur van de Rabobank en de notaris de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden.

De info begint om 14:00 uur, de grote zaal van Puyckendam is 13:30 uur open. De toegang is gratis en in de pauze wordt u een kopje koffie/thee aangeboden door de KBO-Noordwijkerhout. U bent van harte welkom.